Knaldroman nr. 20

Bepparoman

Patienten lagde sig forsigtigt på Briksen. Det var en tirsdag i november.
“Har De Nerver til at fortsætte,” Dr. Prostata betragtede sin Klient gennem Hornuglebrillerne.
“Ja,” sagde hr. Rackelpot bestemt. “Min Beretning må frem i Lyset. Alle må have Besked, og jeg ved, at jeg kan betro mig til Dem. De er en sand Ven.”
“Godt.” Den sagkyndige Herre i Kitlen tog sin Notesbog frem og lænede sig tilbage i Stolen. “De var altså blevet efterladt i Jøderup Mose grundet en udsædvanlig festlig Polterabend?”
“Netop, Doktor. Jeg befandt mig i Ingenmandsland uden Kompas, uden Proviant, uden noget som helst. Der var kun mig alene og …
Kræet!” Hr. Rackelpot rystede og stirrede som en vanvittig på sin trofaste Psykoanalytiker.
“Kræet? Hvilket Kræ?” Dr. Prostata rynkede Brynene.
“Det var ikke blot en Jærv, en arrig Kalkun eller en Honninggrævling fra den afrikanske Savanne. Næ, dem kunne jeg have klaret med et enkelt Slag i Nakken. Den virkelige Fjende var et vederstyggeligt Dyr.
Kratluskeren. En skællet Gigant med sylespidse Tænder i alle Kropsåbninger. Jeg havde løbet 14 Timer gennem den barske Natur, da jeg stødte på Kratluskeren. Den tykke Hale stak ud af et Buskads. Den ventede på mig. Jeg fandt snart ud af, at den ikke ville fortære mit Legeme. Det var åbenbart for let. Skabningen var udelukkende interesseret i at ydmyge mig. Den slugte mit Tøj og gav mig ubarmhjertigt haarde Lussinger med Halen. Den jagtede mig gennem, Mosen medens den gav mig den ene Halelussing efter den anden. Da jeg endelig nåede ud i det Fri, var jeg overdisciplineret, tilsmudset og nøgen. Det var et Under, at jeg nåede frem til Bryllupsceremonien i tide. Jeg nåede end ikke at klæde mig på, da Provsten havde en stram Tidsplan den Dag og ikke ville vente mere. Undertegnede måtte gennemgå Seancen kun iført Træsko.”
“Har De set Kræet siden?”
“Slet ikke, og jeg agter ikke at lede efter det.”
“Har De i sinde at hævne dem på Kratluskeren med en Muskedonner og hænge dens Hoved over Pejsen?”
“Ingenlunde …” Hr. Rackelpot rejste sig op og smilede. “Når jeg tænker over det, var jeg aldrig sluppet ud af Jøderup Mose tids nok til mit Bryllup, hvis det ikke havde været for Uhyret.”

Forrige kalenderblad
Næste kalenderblad

Spring til kalenderblad nr.
1   2   3   4   5   6   7   8   9  10  11  12  13
14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image