Negere får adgang til giganthøstfesten på Klamhuse Hede

For første gang i mere end et halvt århundrede vil høstfesten på Klamhuse Hede nu på lørdag få negroid deltagelse. To yngre festnegere, brødrene Bob og Lupo Bözzelhaas, er indforskrevet fra Holstebro og forventes at være til stede på festpladsen fra start til slut.

Hoestfest01

– Sorte og brune deltagere optrådte flere gange provokerende i årene omkring 1960, oplyser festkomiteens centrale beslutningstager, redaktør Louis B. Knockel. – Det var såvel masturbationsparaderne som den senere lussingdans omkring bålet, der blev ødelagt. Nu prøver vi igen at være imødekommende og gæstfri.

Hoestfest02

– Bob og Lupo kendes som velklædte, førsteklasses festnegere med talent for både sang, dans og masturbation, og vi byder dem velkomne. De har indøvet lokale rutiner sammen med høstfestens konge og dronning, og jeg stoler på, at alt vil forløbe planmæssigt.

– De unge festnegere er dog blevet instrueret om, at de vil blive nøje overvåget, og ligeledes, at deres tarme skal tømmes for alt værdimateriale inden tilbagerejsen. Vi er flinke, men på ingen måde godtroende, udtaler redaktør Knockel inden årstidens storfest.

Herunder det komplette festprogram, mødebefaling og festpladsreglement:

Hoestfestannonce01

Hoeastfestannonce02

SE OGSÅ:

Henv1MAJSTÆVNE

 

4 tanker om "Negere får adgang til giganthøstfesten på Klamhuse Hede"

 1. roehakker

  Undertegnede tilrejsende fra Struer ladeplads der ønsker at deltage i den storslåede høstfest som afslutter det hårde slid i marken, med en forespørgelse til den ærede festarrangør Louis B. Knockel om det er tilladt at byde Blodhavns jomfruer op til dans iført gummirøjsere årsagen er at undertegnedes røjsere er givet i konfirmationsgave og blev straks påmonteret fødderne og har aldrig været af siden.Derfor denne forespørgelse.
  Ærbødigst’

  Svar
 2. Louis B. Knockel

  Meget ærede ven, De skal være velkommen iført røjsere. Om disse skal aftages inden eventuelle parringsøvelser, må De forhandle med den jomfru, som i givet fald bliver Deres modpart.
  Noget for noget, kunne man foreslå: Hun ofrer jomfrudommen, De sparker røjserne af. Jeg vil ikke blande mig, men blot tilbyde at stå parat med en spand koldt vand til brug under eller straks efter kopuleringen.
  De ønskes en fornøjelig og udbytterig aften på Klamhuse Hede, hr. Roehakker!

  Svar
 3. Toluf Enarm

  Ærede Knockel
  De seneste tre år har jeg forestået disciplineringen af Vorupør Kirkes Jødeharpe-ensemble. Det er en gruppe på 28 unge drenge, som mødes og øver 4 1/2 time dagligt. De er nu nået til et punkt, hvor de kan spille hæderligt med på Mester Jacob, mens de tramper taktfast i gulvet med højre fod. Det giver en særlig stemning i kirkerummet, når de alle sammen er iført knirkende læderbukser og træskostøvler.
  Kunne man lægge billet ind på at denne gruppe kunne optræde til næste års høstfest på Klamhuse Hede?

  Til den tid vil jeg tro, de kan spille et helt vers igennem uden fejl og dermed uden nødvendig afbrydelse og disciplinering.

  Ærbødigst Toluf Enarm

  Svar
  1. admin Forfatter

   Allermest ærede hr. Enarm

   Deres jødeharpe-ensemble skal være hjerteligt velkomment og vil blive opfordret til at koncertere såvel i Nørre Usseldrup Bedehus som på Blodhavn Nordstrand (på disciplineringsbanen ved den offentlige styrtlatrin), hvor der altid er talstærkt publikum.

   Hele landsdelen ser frem til denne kulturelle oplevelse. Den Knockelske Folkemusikfond af 1943 vil støtte arrangementerne med kr. 1,79 samt publikumslussinger i det nødvendinge omfang.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image