Kulturnyt: Verdens bedste film dræber

HalunkLOGO

En autodidakt filminstruktør fra lokalområdet har gjort det umulige. Han har skabt verdens bedste spillefilm. Et mesterværk, der overgår alle andre film og har den stærke titel: Munden uden tænder. Dog har filmen en skæbnesvanger bivirkning. Den er dødelig.

Amatørfilminstruktør Halpert Plaks, der både er blind, døv og stum, havde ingen idé om, at den film han producerede for sjov, skulle gå hen at blive så overlødig, at seerne ville omkomme ved synet.

Filminstruktør

I aftes kl. 19.17 præcis mødte publikum talstærkt op i biografteateret “Nordvestpalads” på Blodhøj. 100 gik ind i salen, 11 kom levende derfra.

De overlevende biografgængere fortæller, hvordan samtlige personer gav slip på urin og fækalier inden for filmens første to minutter. Efter 20 minutter begyndte de vitale organer at give op og eksplodere.

Og da slutteksten kørte over lærredet, sad salen fuld af indsunkne skeletter indsmurt i pladdermasse og en grød af kød og flomme.

Filmdød

“Denne film er så fremragende, hvad angår billede, lyd, musik, skuespil og historie, at den menneskelig organisme i sidste ende giver op,” siger overlæge Morgan Knoldborg, der selv måtte forlade salen, efter at den ene hånd blev blå og brækkede af.

Efter sigende skulle filmen handle om en dyrlæge, der forelsker sig i en pungrotte. Men kræet er en svindler, der vil stjæle dyrlægens formue. En simpel historie pakket ind i millioner af sanseindtryk, som ingen tilsyneladende kan håndtere.

Filmoperatør

Redaktør Louis B. Knockel var selv til stede under forevisningen, og han kunne efter kort tid vurdere, at noget var galt.

“Min kæbe begyndte at hænge, og jeg blev midlertidigt lam i højre fod og smådøv på højre øre,” udtaler hr. Knockel der nåede at flygte inden filmen fik krammet på ham. Redaktøren er stadig chokeret over oplevelsen, men slår én ting fast:

“Filmen er et mesterværk og skal derfor ses af alle. I fremtiden må forestillingen brydes op i bidder, så man har en chance for at overleve. 115 pauser er vel ikke for meget forlangt.”

Annonce ØKSEMORD02

Tilbage til forsiden

4 tanker om "Kulturnyt: Verdens bedste film dræber"

 1. Luffe Gyllemose

  Er der mulighed for at den kommer på landsdækkende TV i den bedste sendetid?
  Så kunne vi måske slippe af med nogen af TV-anmelderne.
  Også en måde at sortere befolkningen i dem som bare sidder og hænger foran skærmen, og dem som holder samfundet oppe ved sundt og nyttigt manuelt arbejde.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Meget ærede hr. Gyllemose
   Landsdækkende TV har jeg (endnu) ikke kontrol over, men jeg kan oplyse, at “Munden uden tænder” vil få repremiere i lokale biografteatere i nær fremtid. Produktive individer kan købe billet til en opsplittet (og dermed ikke-dødbringende) nyudgave, mens socialnassere får fribillet til den i reportagen omtalte originalversion. Sidstnævnte publikumskategori vil endog blive lokket med gratis chips og karbonerede læskedrikke.

   Svar
 2. Sogneborgm. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Vi glæder os meget i Gustenhuse til den for arbejdsløse, sigeunerfamilier og marxister obligatorisk snigpremiere på hvad tegner til en født filmklassiker. Herefter vil hr. Orla Zinzüegh gennemsidde en 24-timers maratonfremvisning af filmen.

  Svar
 3. Klaus Dahl Thomsen

  Fremragende Film, som let vil kunne løse Overbefolkningsproblemerne i Verdens Slyngel-Stater. Lad os alle haabe, at den vil faa Premiere i alle Egne.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image