Næste års storfilm: KAMPVEHIKLER TAGER AL MAGT

Næste års og mange kommende års største biograffilm indspilles i disse døgn på Klamhuse Hede. Handlingen er kort og enkel, men sender et flammende varsel ud til alle verdens filmlærreder og tv-skærme: Selvstyrende vehikler kan tage magten fra os.

kampvehikel01

Som avisens læsere vil være fortrolige med, har Nordvestjylland oplevet mindst én stor vehikelkrise, fremkaldt af ulydigt og uberegneligt kørende materiel. At noget tilsvarende kan ske andre steder, og at det kan udvikle sig langt værre i Holstebro, København og lignende socialistisk styrede områder, giver sig selv.

Kampvehikel04

Filmen tegner et dystert perspektiv. Uden at røbe den spændende (og, viste det sig, for et prøvepublikum ufrivilligt urineringsudløsende) slutning kan det dog anføres, at den i sin konklusion rummer et vist mål af håb.

Kampvehikel02

Kampvehikel03

At denne lokale storfilm får en positiv slutning har været en forudsætning for støtten fra Den Knockelske Kulturfremmefond af 1947, der har bidraget med kr. 4,37 samt diverse kørende og ridende material og nogle tusinde arbejdslussinger til filmholdet.

Kampvehikel06x

Filmen forventes at få premiere i Nørre Usseldrup Bedehus kort efter nytår, og den vil senere blive tvangsudsendt fra tv-stationer verden over i otte afsnit (à to et halvt minut).

SE OGSÅ:

HenvVEHIKELKRISE

2 tanker om "Næste års storfilm: KAMPVEHIKLER TAGER AL MAGT"

 1. Toluf enarm

  Jeg husker med gru dengang jeg sammen med mine 11 søskende dansede kædedans på marken under høsten. Skæbnen ville, at selvbinderen fik fat i mit ærme, og hele søskendeflokken blev trukket gennem maskinen og bundet til neg af automatikken. Ulykken blev opdaget dagen efter af en karl under tærskningen af kornet, da vi jamrede os.
  Denne film vil nok rippe op i minderne. Men som vores fader sagde, så var det en vigtig lektie for os dengang, at vi på den måde lærte, at morskab skal foregå under ansvarliges opsyn og kontrol. Den lektie bliver det godt at få genopfrisket gennem denne film.

  Derfor af hjertet tak!
  Ærbødigst, Toluf Enarm

  Svar
  1. admin Forfatter

   Allermest ærede hr. Enarm

   12 hæderspladser er reserveret til Dem og Deres søskende ved gallapremieren i Nørre Usseldrup Bedehus. Helt mellem os kan jeg røbe, at forskelligt ulydigt maskineri, herunder en ældre, men stadig funktionsduelig selvbinder, vil få offentlige prygl ved den lejlighed.

   På gensyn og med hjerteligste hilsner undertegnet, Deres

   Louis

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image