En æra afsluttes: Gustenhuse Pervertarium lukker

Stahl-EisenmannLOGO

Vor største bastion for sædeligheden og sognekønsmoralen står snart ikke længere. Grundet samfundsudviklingen og de nye krav til offentlige seksualfaciliteter er det netop ved håndsoprækning under sognerådets velbeskænkede storfolkemøde vedtaget, at Gustenhuse Pervertarium skal nedrives for at gøre plads til den planlagte nye sognemasturbationscentral.

Pervert01

Pervert02

I mere end et århundrede har Pervertariet tjent borgerne som hjemsted og tænketank for allehånde eksperimenterende seksualudskejelser, til gavn for udviklingen i vor stadigt tiltagende kropskultur. Det er derfor med vemod at en igennem generationer så velbesøgt, traditionsbehængt og dybt skattet institution nu må lade livet i det moderne kønslivs navn.

Må det således være mig tilladt at bringe lidt nostalgiske glimt af stedets glorværdige historie, til bevarelse for eftertiden:

Pervert03

Pervert05

Pervert06

Pervert07

Pervert08

Pervert10

Man kan selvsagt kun håbe, at nye bygninger fremadrettet vil kunne leve op til stedets uplettede ry som elsket samlingspunkt for sognets frigjorte borgere, samt husdyr, og dermed holde egnens bedste traditioner respektfuldt i hævd!

SE OGSÅ:

HenvGUSTENTEKNIK

 

3 tanker om "En æra afsluttes: Gustenhuse Pervertarium lukker"

 1. Opa F.l. Agellant

  Voldsom og tragisk nyhed at modtage på en ellers almindelig lørdag. Min hustru og jeg er nu nødsaget til at fortælle vor 60 børn i alderen 21 – 65, at den stort planlagte sommerudflugt er aflyst.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Meget ærede hr. Agellant, jeg deler Deres og familiens bestyrtelse. Intet kan erstatte pervertariet, men De kunne dog overveje at indbyde børnene til smovsning her:

   http://landsbytossen.dk/?p=2419

   Så vidt jeg kender udflugtskroen, kan erotiske solister optræde i lokalerne, så længe de fremstillede fødevarer ikke forurenes i i urimelig grad. Når buffeter og borde er ryddet, vil der være frit slag.

   Lad det komme an på en prøve!

   Svar
 2. Opa F.l. Agellant

  Kæreste Hr. Admin. Endnu engang viser De Knockelske Blade øjeblikkelig handlekraft og tjener storsognets borgere på ypperste vis. Deres svar skabte ikke blot ekstatisk glæde i familien, men gav også anledning til kaskader af jubel-lussinger til både min hustru og vores savlende afkom. På familiens vegne må jeg ærbødigst takke for deres råd og vejledning!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image