Akustisk kontrol med al strandsexualitet

Højteknologireportage: Crass Børsting
Foto: Mandrik Technologies

Mens Nordvestjylland bortset fra et enkelt hold stramt disciplinerede svenskere nu i de mørke måneder er turistfrit, afprøves nyt højteknologisk udstyr, som vil revolutionere kontrollen med turisternes udendørs aktiviteter i højsæsonen næste år og – hvis udstyret holder, hvad det lover – alle år derefter.

Et kæmpemæssigt, roterende aflytningsaggregat, udtænkt og sammensmedet af vor geniale unge opfinder Nathan Mandrik, forventes at kunne spore og artsbestemme enhver form for gebyrpligtig seksuel aktivitet, herunder en diskret foreteelse som lommemasturbation, der hidtil har været vanskelig at omsætte i klingende mønt.

Akustiskmasturbationskontrol3
Lytteudstyret afprøves på den vintertomme Blodhavn Nordstrand.

– Lommemasturbation kan nu afsløres på op til 2000 meters afstand,
fortæller opfinderen Nathan Mandrik.

– Vi kan nu finde og med stor præcision udpege den skyldige på op til 2000 meters afstand, også selv om han eller hun praktiserer sin perversion med ganske små håndbevægelser og i skjul af en ankellang pelsfrakke, oplyser Nathan Mandrik.

Strandsexualitetsinspektør Joseph Schleimhuber-Svendsen har fungeret som forsøgsperson under de første aflytninger og bekræfter de forbløffende resultater. – Jeg forudser rekordstore gebyrindtægter i året, der kommer, siger han efter et par timers spadserende masturbation på Blodhavn Nordstrand.

 

4 tanker om "Akustisk kontrol med al strandsexualitet"

  1. Pingback: Kampen om den røde rubin 8:25 | Landsbytossen.dk

  2. Pingback: Hvem har fortrinsret: Kondiløber eller masturbanter? | Landsbytossen.dk

  3. Pingback: P.Q. Blodhave, fækaliemægler og valuar, død efter 89 1/2 års sygdom | Landsbytossen.dk

  4. Pingback: Nye lussingtyper skal genrejse nordvestjysk humør og produktivitet | Landsbytossen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image