Pædagogisk fremskridt sendes ud i sognene

Tusinder af mekaniske lussinger i timen

Efter flere års udviklingsarbejde er Klamhuse Maskinsmedie klar til at demonstrere en opfindelse, der vil revolutionere såvel børnepædagogikken som den øvrige disciplinære indsats i samfundet: En mobil maskine med en ydeevne på 1800 kraftige lussinger i timen eller op til det dobbelte antal, når slagstyrken reguleres nedad.

Lussingmaskine01

Maskinen er selvkørende, men kan også i tilfælde af brændstofmangel flyttes af hest, traktor eller et hold raske, veldisciplinerede lussanter. Driften er ikke afhængig af eksterne kraftkilder. Der skal blot være mindst tre lussanter til stede, hvoraf to træder i vægtstængerne, mens den tredje tager imod de kaskaderende slag på begge sider af hovedet.

Klamhuse Maskinsmedies førstesvend, Alban O. Lumbago, er manden bag det nye gigant-hjælpemiddel. – Jeg ved fra min hverdag på fabrikken og hjemme i familien, hvor megen tid der går med manuel lussering. Min fremtidsvision er, at et antal maskiner til stadighed kører rundt på sognevejene og aflaster arbejdsgivere, husfædre, lærere og andre lussingansvarlige.

Lussingmaskine02

De Knockelske Blade har støttet udviklingsarbejdet med  kr.18,39 samt en rulle voksdug til beklædning af slagfladerne. Redaktør Louis B. Knockel glæder sig til at se maskinen i drift. – Der er behov for effektiv masselussering, i dag mere end nogensinde, siger han. – Men uanset hvor ydedygtigt, dette redskab måtte vise sig, vil ihærdig manuel lussering dog stadig være nødvendig, overalt hvor mennesker mødes.

SE OGSÅ:

HenvLussingstaevne

4 tanker om "Pædagogisk fremskridt sendes ud i sognene"

 1. Anonym

  Hvilken prægtig maskine! Klamhuse Maskinsmedie må i særdeleshed siges at være mellem nogle af vor tids vigtigste og mest visionære bidragsydere til udviklingen af disciplinære virkemidler.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Ærede anonyme ven. Deres hyldesttelegram er straks viderebefordret til direktør Lumwald Tärsker, Klamhuse Maskinsmedie.

   Svar
 2. Flagellantoptog

  Hvilken prægtig maskine! Klamhuse Maskinsmedie må i særdeleshed siges at være mellem nogle af vor tids vigtigste og mest visionære bidragsydere til udviklingen af disciplinære virkemidler.

  Svar
 3. Statsaut. Moseligsafstøver Hrubald Griffelsteg

  Måtte det være mig tilladt ad notam at påpege de lurende farer ved udvikling af en lignende prototype til maskinelle hverdagslusseringsformå,l i private hjem. Min nu afdøde transvestitonkel, fækalieorgelstemmer og fritidslussator Holzbein Hinterschlag-Rasmussen (1867-1992), blev således svært læderet i ansigtet af autolusseringspropellen, da dødemandsknappen svigtede under en testkørsel i forbindelse med Nudistdyrskuet i Gustenhuse i 1947, hvilket medførte hans triste afbud til den afsluttende folkemasturbationsmarch til Rådhuset. Dette kom han sig aldrig helt over, trods en klækkelig erstatning på kr. 2,46, samt en årlig pension fra Gustenhuse Husmandsforenings Aktivitets- og Hjælpefond, på 4 spølkum blå drikkepetroleum og 62 syngende adventslussinger ved den navnkundige sogneomsorgsmedarbejder og kordegn Schoul-Graversen, der jo som bekendt omkom for nyligt og i en i øvrigt alt for tidlig alder af kun 113 år, ved den tragiske pinseeksplosion i brugsforeningens returfækalietærskeri.
  Deres hengivne,
  HG

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image