Exceptionel uddannelsesmulighed: Skolemester på to uger

Ranke, selvsikre og håndfaste nordvestjyder i voksen alder får nu muligheden for i løbet af blot et par uger at kvalificere sig til et af de mest betroede hverv, noget menneske kan opnå: Gerningen som skolemester.

Læreruddannelse

– Længere tids vrøvl med konventionelt tænkende lærere og skoleledere har ført til beslutningen om at tilbyde en koncentreret eliteuddannelse, baseret på deltagernes menneskelige kvaliteter, herunder viljen og evnen til at håndhæve stram disciplin, udtaler Klamhuse Skolemesterseminariums genindsatte rektor, Flambert Osman-Jaspersen, f. 1919.

Optagelsesprøve til uddannelsen finder sted lørdag morgen kl. 06.11 prc. ved Brugsens gavl i Klamhuse. Aspiranter medbringer egne afstraffelsesredskaber samt mindst 1 forsøgsperson i skolealderen.

Louis B. Knockel vil deltage i bedømmelsen og om nødvendigt bidrage til disciplinens opretholdelse og eksemplificering. Det intensive kursus for de kommende skolemestre påbegyndes straks derefter. Teoretisk pensum hentes i Meyers Vareleksikon, 1926-udgaven.

SE OGSÅ:

HenvCANDSLUBBERT

2 tanker om "Exceptionel uddannelsesmulighed: Skolemester på to uger"

  1. Pingback: Storslået Knockel-donation til Husmandsbiblioteket | Landsbytossen.dk

  2. Pingback: Mange flere nordvestjyske unge skal ryge | Landsbytossen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image