Raketcykelstævne på Usseldrup Hede: 5000 tilskuere

En af årets store lokale sportsbegivenheder blev kl. 09.11 i morges skudt i gang, først med et beskedent bjæf fra en signalpistol, straks efter med brag og hylen fra hundredevis af raketter, såvel krudt- som dynamit- og tarmgasladede.
raketcykel01

raketcykel02

raketcykel03

raketcykel04

Ligesom de foregående 17 sæsoner sluttede stævnet uden en klar vinder, idet ingen af deltagerne nåede at køre banen rundt tre gange, inden deres vehikler havarerede.

Cirka 5000 tilskuere måtte gå hjem med uforrettet sag, men dog i højt humør efter at have overværet, hvordan Louis B. Knockel trak hjelmene af samtlige deltagende cykelryttere og tildelte dem hver en byge af raske lussinger. Også mekanikere, konstruktører og sponsorer fik knockelske kindheste, inden stævnet sluttede kl. 09.34.

SE OGSÅ:

sverker-igen-omtale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image