Bliv akademisk diplomslubbert på kun 3 døgn

Mange års mest forbløffende akademiske nyhed blev præsenteret i morges kl. 05.37 i en lade på Klamhuse Vestermark, hvor en forsamling af egnens ledende skikkelser så en nybagt diplomslubbert komme ud af et dertil indrettet elektrisk maskineri.

– Det var et stort og skelsættende øjeblik, udtalte redaktør Louis B. Knockel, mens han tildelte cand.slubb. Norbert Kvalmborg, søn af Nordvestjysk Amatørslubbertforenings mangeårige formand, veterinærbøddel Jollah Kvalmborg, nogle stimulerende velkomstlussinger.

Kvalmborg

To af Nordvestjysk Folkeuniversitet og Traktorakademis førende yngre forskere, dr. Elvis Fracke og dr. Jallah Peckelwaber, har konstrueret det epokegørende elektriske maskineri, der forvandler almindelige yngre landboere til diplomslubberter på kun 72 timer.

Candslubbert03

– Hermed spares fremtidige slubberter for den trepanering, som vi gennem generationer har anvendt her på egnen, sagde universitetsrektor Lupo Flaxhuber, da han efterfølgende havde taget en prøvetur gennem maskineriet for at aflive enhver mistanke om, at det skulle være farligt eller skadeligt at benytte.

Candslubbert02

Mange af de gennemstrømmende kandidater vil blive beskæftiget i turistindustrien, og de forventes også at kunne øge rentabiliteten af nordvestjysk industri og landbrug.

– Det er elitemedarbejdere, der møder omverdenen med stærkt skærpet opmærksomhed og opfindsomhed. De spiser til hverdag ikke meget andet end bølgepap og er dermed også økonomiske i drift. Vi venter os meget af dem, proklamerede rektor Flaxhuber.

Trepan02

Den Knockelske Familiefond har støttet udviklingsarbejdet med 4,39 kr. samt vraget af en bulgarsk ubåd og 12 kg homogeniseret brunt smøremiddel.

SE OGSÅ:

HenvMEKANISKELEFANT

 

2 tanker om "Bliv akademisk diplomslubbert på kun 3 døgn"

 1. Peter Buch

  Økonomisk drift eller skjult støtte til bølgepapfabrikkens i forvejen dominerende position.
  Var det ikke bedre, og billigere for alle, blot at give eleverne majsstivelse? Som vi alle ved benyttes til sammenlimningen af bølgepappet.
  På majsavlernes vegne- Peter Buch

  Svar
 2. Crass Børsting, cst. red.chef

  Min hjertelige tak for Deres forslag. Folkeuniversitetet vil inden længe forsøgsvis lade et antal elever affodre med 90 pct majsstivelse og kun 10 pct cellulose. Fækaliekvalitet og -volumen vil blive omhyggeligt målt, og resultaterne publiceres. Hvis de ønskede resultater indtræffer, udnævnes De til æresdoktor, hr. Buch.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image