Efterlysning: Kraftfuld kvinde

Fra en af avisens gode venner er indløbet følgende:

Anmoder Hr. Redaktøren om udsendelse af en efterlysning i folkepressen på bemeldte personage, et kraftfuldt, let voldeligt kvindemenneske, der rygtevis er set arbejde sort med bl.a. kedelrensning i Nr. Usseldrup Stativsmedje.

Efterlysning

En mig bekendt boelsmand og kasserer i Koprofiliforeningen, Kræn Kværn Væsterkvæsthus, skal om kort tid være selvvalgt enkemand. Hr. Væsterkvæsthus ønsker en husholderske, der på deltid kan køre saftpressen i fækaliedepotet hos Koprofiliforeningen. En opgave, der kræver indsigt og kraft.

Efterlysningen viderebringes hermed ukommenteret. Oplysninger om den kraftfulde unge kvinde kan indleveres gennem “Skriv et svar”-funktionen her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image