Illegalt afføringsmiddel afføder brunt kaosprojektil

HalunkLOGO

En hård klump afføring, der i mere end 14 dage har blokeret en lokal borgers tarmkanal, blev i dag skudt ud af rectum med så høj fart at den brød lydmuren og forårsagede materielle skader for over kr. 1.100.

Alle indbyggere i en radius af 25 km hørte braget og flere mærkede nakkehårene rejse sig da omtalte fækalie susede gennem byen. Otte gæs måtte lade livet og en enkelt olding fik revet hofteskålen af.

Ekspresfækalien endte sin rejse ved Blodhavn Storhotel hvor den ramte receptionsklokken og derefter borede sig ind i murværket. Et par turister kom til skade mens hotelpersonalet slap med skrækken.

Årsagen til den hårdrejsende episode skal findes i en bolig på Klamhuse Vestermark. Vidner fortæller hvordan eneboeren Rotto Rakkelpot havde døjet med forstoppelse i to uger og derfor tyede til det ulovligt importerede afføringsmiddel RectumRasputin.

RectumRasputin

Virkningen var så voldsom at hans bagende blev opgraderet til en russisk feltkanon.
”Huset væltede og midt i ruinen stod hr. Rakkelpot foroverbøjet med blottet ende,” fortæller den nærmeste nabo der på gerningstidspunktet var i færd med masturbationstræning til den kommende sommerlejr.

Da Rotto havde trukket benklæderne på, flygtede han fra ruinen og er ikke set siden.

Familien Rakkelpot er ved at gå os alle på nerverne,” udtaler overbetjent Manfred Mammel. ”De laver ballade men vil aldrig tage ansvar. Afskum!”

Rakkelpot efterlys

Grundet det brune projektils hårdhed og kollisionshastighed er den stort set umulig at fjerne fra hotelmuren.

”Vi forsøger med en kæde og en lastbil i morgen. Hvis det ikke river den løs, må vi have assistance fra mere opfindsomme borgere,” siger hoteldirektøren med et livstræt blik i øjnene.

SE OGSÅ:

Henv nekro RAKKELPOT

Retur til avisens forside

2 tanker om "Illegalt afføringsmiddel afføder brunt kaosprojektil"

 1. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Ærede hr. Halunk,

  varm tak, for den fremragende reportage. Kan De venligst supplerende oplyse, hvor lang tid der gik, prc., fra det famøse projektil kolliderede med receptionsklokken, og indtil receptionisten rent faktisk indfandt sig ved skranken? Vi har i Gustenhuse Sogn på det seneste observeret en vis slendrian blandt vore egne hotelmedarbejdere, og ønsker derfor at indhente et lødigt sammenlignelses- og lusseringsgrundlag.

  Med ærbødige hilsner,
  -Hartmann

  Svar
  1. Baryl Nidding Halunk

   Ærede hr. Stahl-Eisenmann
   Der gik blot 5,5 sekund før den unge receptionist, Bob Flimmer, responderede på klokken. Ventetiden plejer at være længere på hotellet, men denne dag lå Bob tilfældigvis og sov sin snapsebrandert ud bag skranken.

   Mange forårshilsner,
   Baryl

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image