Rolpert Rakkelpot ødelægger nordvestjysk erhvervsliv

NekroLOGOHalunk

En af sognets mest belastende personligheder er i dag gået bort på den meste irriterende måde og under så meget postyr, at der har bredt sig en dårlig stemning i hele lokalområdet.

Der tales naturligvis om ballademageren Rolpert Rakkelpot, der har brugt det meste år af sit liv på at lave drengestreger.

Nekro04

Rolpert Rakkelpot havde tilbragt det meste af dagen med at køre rundt og irritere folk i sit hjemmebyggede, larmende personvehikel, udstyret med lygter, horn og høj østeuropæisk teknologisk folkemusik.

Stemningen var dårlig, men den blev meget værre.

Da Rolpert ville imponere et forbipasserende fruentimmer med en håndbremsevending, mistede tåbenakken herredømmet over sit irritationsautomobil og bragede ind i kødfoderfabrikken. Under kollisionen blev en stor del af samlebåndet destrueret, hvilket har sat konservesproduktionen i stå. Men det stoppede ikke her, for reservehjulet blev slynget fra ulykkesstedet og direkte ind i Nordvestjysk Fækalielager på et kritisk punkt der fik hele bygningen til at kollapse.

“Rolpert Rakkelpot har med sin vanvidskørsel sat en vigtig del af nordvestjysk erhvervsliv midlertidigt ud af spil,” siger aktiespekulant og bolighaj, Hansi Fedtballe.

Da politiet dukkede op for at arrestere hr. Rakkelpot var han og den hjemmegjorte balladevogn naturligvis udbrændt, og ingen kunne stilles til ansvar.

Der tales i krogene om straffen kan gå videre til andre medlemmer af Rakkelpot-dynastiet, men familien er pludselig gået under jorden.

Rolpert Rakkelpots sprødstegte kadaver sendes til Holstebro via hyrevogn, da ingen her på egnen vil vide af ham.

SE OGSÅ: RAKKELPOT AIRLINES

Forrige dødsfald            Næste dødsfald              Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image