Forslag om oldingehjem med rindende vand og rustfri defækationsanlæg

Oldingehjem

 

Af Crass Børsting

Den politiske spænding forud for valget til det sammenlagte Klamhuse-Usseldrup-Blodhavn Storsogneråd giver sig nu ekstreme udslag.

Socialistisk Konfiskationsliste fremlagde i går et valgprogram, hvis hovedpunkt er opførelsen af et oldingehjem, rådhus og partikontor i 31 etager med tilhørende døgnåbent orgel, som vil kunne høres over hele Nordvestjylland.

– Efter en studierejse til Malmø og læsning af nogle brochurer om forholdene i Nordkorea er vi nået til det resultat, at egnen har behov for et vartegn, der kan løse sociale og administrative opgaver, sagde socialisternes formand, fhv. talgsmelter Mobuto Lemberg, da han præsenterede programmet og en model af det påtænkte storbyggeri.

Forneden i bygningen placeres en døgnarbejdende, skattefinansieret lussingmaskine, et suppekøkken og en vindtunnel til afprøvning af arbejdssøgende.

På de næste ca. 17 etager skal oldinge indkvarteres i uhørt luksus med rindende vand, gummierede sovestativer i kardansk ophæng og et rustfrit skidestativ pr. person. Foroven i tårnet vil hr. Lemberg og hans organisation indrette sig.

Skarpe afvisninger

Kandidater fra de andre valglister er chokerede over denne nærmest patologiske overbudspolitik.

– Vi har netop indviet et nyt og funktionelt rådhus, en fornemt gennemventileret bygning med egen latringrube, siger en talsmand for brødrene Flatula, som er sognevalgets store favoritter. – Vort oldingehjem er i fortrinlig stand og har god plads, efter at så mange af vore ældre medborgere ganske frivilligt har indtaget højeksplosiv naturmedicin. Hr. Lembergs forslag er typisk socialistisk frådseri, som hverken kan eller skal gennemføres.

Også Lesbisk Folkeparti stiller sig skeptisk til forslaget. – Vi har en social profil, men på et bæredygtigt og ansvarligt grundlag, udtalte partiets leder, diplombanjospillerske Veronika Brun-Bennie sent i aftes fra sit logi over bolsmand Ferkels svinestald i Vester Klamhuse.

8 tanker om "Forslag om oldingehjem med rindende vand og rustfri defækationsanlæg"

 1. Pingback: Heldagsskolen: Et kvindfolkepåfund af de værre | Landsbytossen, genrejst

 2. Sevrin von Münchhaus

  Løfterne om et nyt luxuøst Oldingehjem er den mest modbydelige, opportunistiske Valgpropaganda man længe har set. Paa samme underlødige Niveau befinder sig den igangsattte kvindeforførende, uvederhæftige, landsskadelige Propaganda for den saakaldte “Heldagsskole”
  Man har tidligere givet Udtryk for den dybeste Misnøje med saadanne forførerriske, løgnagtige og undergravende Propagandanumre, som kun den mest uvidende Landalmue samt en Deel Kvinder, som ikke ved Bedre, kan falde for. Disse saakaldte Politikere udviser en mageløs Frækhed som kun vækker Afsky hos Deres
  Severin v Münchhaus

  Svar
 3. admin Forfatter

  Atter min hjertelige tak, hr. von Münchhaus. Deres vægtige indlæg mod heldagsskolen er nu at finde her.

  Svar
 4. Pingback: Familiekannibalisme i teori og praksis | Landsbytossen.dk

 5. Pingback: Den 157de Gustenhuse Julemærkestrækmarch | Landsbytossen.dk

 6. Pingback: Pamperparadis med palmesus | Landsbytossen.dk

 7. Pingback: Disney kommer til Blodhøj – og 2 andre billedtelegrammer | Landsbytossen.dk

 8. Pingback: Oldinge i fortid, nutid og fremtid | Landsbytossen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image