Find dem, før de gør endnu mere skade!

FARLIGE FORBRYDERE EFTERLYSES

Folkepolitiet i Blodhavnbeder om offentlighedens hjælp til at pågribe seks farlige forbrydere, der antages at være på fri fod rundt om i Nordvestjylland. Ekstraordinært store dusører udloves.

Efterlyst01
Vladimir Hulgamin, russisk indvandrer, skal pågribes død eller levende efter tyveri af 2 vinterdæk og 1 trykluftflaske med komprimeret tarmgas til fremdrift af luxusvehikel.
Hr. Hulgamin er senest set lørdag morgen i selskab med en yngre avlsso, som han angiveligt stod i
erotisk forhold til. Han taler russisk, bulgarsk og noget nordvestjysk. Billedet herover er et postkort, som hr. Bolgamin har ladet offentliggøre i cirka 4000 eksemplarer til salg på de nordvestjyske badestrande.

Efterlyst02
Brødrene Harding og Hassan Børkop, Vester Usseldrup, skal pågribes døde eller levende efter bedrageri over for Klamhuse Herreskrædderi SmbH. Brødrene har aldrig betalt for de konfirmations-jakkesæt, de fik syet for en halv snes år siden, og som de stadig bærer døgnet rundt, året rundt. Også deres familiemedlemmer kan bortskydes uden varsel.

Efterlyst03
Y. og H. Knäbel skal pågribes efter forfalskning af en præmiebærende masturbationsrekord.
Mange vil huske den masturbastionskatastrofe, der i løbet af få timer lagde Klamhuse Stadion i ruiner. En af de ansvarlige var fløjspilleren Yokum Knäbel, som føjede spot til skade, da han
efterfølgende hævdede, at han var blevet nordvestjysk mester i spadserende venstrehånds-masturbation.
Hans 71-årige mor har gentaget denne grove løgn, bl.a. da hun deltog i sidste års husmoderstævne i bedehuset, og hun skal derfor også pågribes og straffes. Da ingen af de to kan forventes dødsdømte, ønskes de indleveret i levende tilstand, men spar ikke på lussinger under anholdelse og transport.

Efterlyst04
Frisørassistent Hjaldur Schneckelfritz skal pågribes efter gentagne seksuelt assisterede tilfælde af økonomisk kriminalitet. 24-årige frk. Schneckelfritz (senest kendte adresse:
Pensionat Havglimt, Blodhavn) er den yngste og mest aktuelle af de efterlyste. Hendes vanemæssige forbrydelser er alle skåret over samme læst: Hun opsøger ældre, enlige
mænd og tilbyder dem betaling (som regel 2 à 3 kr.) for seksuelle ydelser.
Når akten er gennemført, beder hun om lov til at benytte ejendommens latringrube, og hun gør sig derefter usynlig i baghaven. Den seksuelt misbrugte ældre herre får aldrig sin retmæssige betaling. Omkring 100 forurettede i alderen 55 til 102 år gør krav på i alt mindst 400 kr.
Ved anholdelsen af fr. Schneckelfritz skal der udvises nogen varsomhed. Lussinger er tilladt, men hendes legeme må ikke lide overlast.

Alle henvendelser rettes til Folkepolitistationen på Blodhøj, tlf. 27y, åbningstid torsdage i lige uger kl. 08.19-09.24 prc.

SE OGSÅ:

HenvGUSTENHUSEBANDEN

Retur til avisens forside

5 tanker om "Find dem, før de gør endnu mere skade!"

 1. Sølvtanden

  Med hensyn til frisørassistenten så kan vel nåde gå for ret, og er såmænd også indstillet på at tilbyde hende et midlertidigt asyl mod husarbejde og andre opgaver som har ligget stille i nogen tid, nogen tilgivelse må der vel være uanset bevares hun har fortjent et par lussinger

  Svar
 2. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Ærede hr. Knockel,

  jeg skal ydmygst på vegne af hr. Kolberg Knald forhøre, om hvorvidt der er udlovet samlet dusør for elimineringen af hele familien Børkop? Når hr. Knald har fuldført sit kommende engagement i Langelands sydlige ende, er han mere end villig til at tilbyde familierabat for udslettelsen af hele Børkop-slægten.

  Ærbødigst,
  -Hartmann

  Svar
  1. admin Forfatter

   Allermest ærede hr. Stahl-Eisenmann, varm tak for videreformidling af dette samfundsgavnlige tilbud!

   Usseldrupegnens Storsogneråd vil honorere hr. Knald med kr. 14,37 samt et omkostningsbidrag til generhvervelse af patroner og/eller opslibning af skærende værktøjer.

   Svar
 3. admin Forfatter

  Lad mig tilføje, at forfatteren Birger Børkop ikke er omfattet af udryddelseskontrakten. Han arbejder på et storslået debutværk med titlen FORBRYDELSE OG LUSSING. Lad os se det og læse det grundigt igennem, inden hans videre skæbne afgøres.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image