Videnskabsnyt: Familie presset sammen til rullepølse

HalunkLOGO

En italiensk tilflytterfamilie på 15 har grundet pladsmangel valgt at lade sig presse sammen til et enkeltstående væsen for bedre at kunne være i den 19 m2 store taglejlighed på Blodhøj.

“Vi går og falder over hinanden, men vi har ikke råd til at bo andre steder,” sagde familieoverhovedet Alfredo Pepperoni-Pedersen i torsdags og fastslog, at det er hele forklaringen og at der ikke er nogen bagtanker med projektet.

For et overkommeligt beløb kunne Nørre Usseldrup Gensplejsningscentral presse familien Pepperoni-Pedersen sammen. Familien mødte glade og stærkt gestikulerende op i laboratoriet for at gennemføre den kirurgiske komprimering.

Rullepølse

Flokken blev lagt i en gigantisk rullepølsepresse hvor de befandt sig weekenden over. Konstant fik de saltvandsdrop og bindingsmiddel. I samme øjeblik den sammenpressede kødmasse kom ud af formen, blev den lagt i et kar med formaldehyd og meljævning. Da den havde fået den ønskede læderoverflade blev skabningen vækket med 200.000 volt.

“Vi er forenet,” siger den sammenpressede familie der nu påtager sig navnet Rulle-John.

Rulle-John har fjernet alle møbler i taglejligheden da den kun har brug for frisk hø at lægge sig på. Jeg vil følge familien den næste måneds tid, for at finde ud om deres liv er forbedret i den sammenpressede version.

DRAMAETS NÆSTE OG SIDSTE AFSNIT:

HenvHalunkPØLSEFAMILIE

HenvHalunkRULLEPØLSEafs3

Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image