Rulle-John ruller befolkningen

HalunkLOGO

NORDVESTJYLLANDS NYE MAFIABOSS I PØLSEFORM

Famillien Pepperoni-Pedersen der for et stykke tid siden lod sig komprimere til det samlede væsen Rulle-John, har alligevel vist sig at have bagtanker med hele projektet. Det forholder sig sådan at familien ikke lod sig sammensmelte grundet pladsmangel, men derimod for at blive en fyldig, intimiderende og magtfuld nordvestjysk mafioso, der langsomt og stålfast kunne tryne Blodhøj og omegn.

“Vi taler om et væsen med 15 menneskers styrke og en hel families hjernekapacitet,” siger overbetjent Manfred Mammel.

Kidnapning

Den gigantiske slimede rullepølse har allerede røvet fire banker, plyndret folk på gaden og rullet 60 km/t i en 30 kilometerzone.

“Den er både hurtig og ubehøvlet,” siger Qualma Hoff der blev rullet på åben gade af Rulle-John.

Den fire meter høje mafioso er sidst set forsvinde ned gennem et kloakdæksel foran Blodhøj Storhotel, i færd med at kidnappe rigmandsdatteren Helga Brattröffel.

“Alle kræfter må sættes ind for at finde og nedkæmpe den slimede mafiapølse,” siger Manfred Mammel.

DRAMAETS FØRSTE OG SIDSTE AFSNIT::

HenvHalunk FAMILIE KOMPRIMERET

HenvHalunkRULLEPØLSEafs3

Retur til avisens forside

2 tanker om "Rulle-John ruller befolkningen"

  1. Sølvtanden

    Man kan vel her tale både for imod men tilbage er spørgsmålet om hvorvidt det er lønsomt at smide gode penge efter ildelugtende børn som vel også den pågældende rullepølse ikke gider føde på i al evighed, mon ikke denne sag som så mange andre løses bedst ved intet at foretage sig

    Svar
  2. Louis B Knockel

    Besindighed er en dyd, men kan velhaverfamilien tænke så klart lige nu? Dirrende af spænding må vi afvente, hvad hr. Nidding Halunk videre kan rapportere om dramaet.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image