Betroet medarbejder ved Gustenhuse Socialadministration suspenderet

Stahl-EisenmannLOGO

187 TILFÆLDE AF ANAL KNYTNÆVEKOPULATION AFSLØRET

Den anerkendte dyrlæge fra lokaltilkaldecentralen “Arm-I-Tarm”, hr. Fistop Krandsen, tidl. Knepholt, må ifølge et lækket 126-siders anklageskrift nu stå til ansvar for diverse grænseover-skridende seksuelle lovovertrædelser, daterende fra slutningen af 1940erne og nogle årtier frem.

Dyrlæge01

F. Krandsen var alle dage dybt respekteret i sit erhverv, og det er os alle en enorm gåde hvorledes denne uhumske sag overhovedet har kunnet fremkomme.

Foto fjernet

Herover ses en af Lortensmagten udført rekonstruktion på et midaldrende bordelkreatur, af de påståede forbrydelser, begået mod diverse sages- og arbejdsløse kvindelige klienter i vort normalt upåklagelige socialvæsen.

Foto fjernet

“Det var sådan det foregik. Jeg bad bare om kr. 0,11 til dækning af reparation af min bagdør, og så gik han totalt amok, dengang i 1952! “, forklarer påstået forurettede frk. Klammy Ingenpick, til vor udsendte reporter.

Idet vi dog sætter vor lid til vort upåklagelige retsvæsen, imødeser vi selvsagt fuld oprejsning til den uskyldigt anklagede, og dybt ærekrænkede hr. Krandsen, som vi forventer at finde tilbage i sit embede, med fuld kompensation for tort og svie, senest ved indeværende uges afslutning.

Med respektfulde hilsner, Deres,
-Hartmann

SE OGSÅ:

HenvHalunkBORDELGED

Retur til avisens forside

4 tanker om "Betroet medarbejder ved Gustenhuse Socialadministration suspenderet"

 1. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Ærede læsere,

  Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på, at de seneste nyheder fra ko-op ikke har det ringeste med denne sag at gøre!

  https://www.bt.dk/samfund/ulla-fik-ptsd-efter-aarelang-sexchikane-i-coop-det-var-raedselsfuldt

  Og iøvrigt har vi tilbud på XXL hjelme i Gustenhuse Isenkram, i hele denne måned. Sig “Hartmann” tre gange til ekspedienten, og deltag i konkurrencen om ialt 250 englænderlussinger, som De kan indkassere i forbindelse med fodboldklubben Effield Spams besøg, næste sommer, på grønsværen bag Gustenhuse Åndssvageanstalts lydisolerede fastspændingsanneks.

  Venligst,
  -Hartmann

  Svar
 2. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Kære ærede læsere!

  Følgende håndskrevne dokument fra hr. oldermand A. Lywwer er netop til stor jubel indgået til Gustenhuse Sogneadministration:

  “Thi Kjendes for Ret:

  Tiltalte hr. Fister Krandsen frifindes for samtlige anklagepunkter.

  Retten lægger til grund, at sagsøgeres påstande helt åbenlyst er baseret på en serie af hysteriske og narkotikapåvirkede kvindelige personers vrangforestillinger.

  Derfor idømmes disse ialt 2.476 timers samfundstjeneste med rengøring af fækaliegruben bag Gustenhuse Ældrenegerherberg. Straffen udstås med begyndelse imorgen tidlig kl. 03:47prc, og teskeer udleveres på stedet. De straffede skal selv medbringe tandbørster.

  Ethvert forsøg på strafunddragelse medfører øjeblikkelig nedskydning med bræksitmuskedonner.

  Sagsøgere erholder alle Rettens udgifter, samt en bøde på kr. 186,53, og et tilsvarende beløb i erstatning til den uskyldigt anklagede, plus 10 procent til Tølperforeningens Juleædefond.”

  Rettens beslutning er inapellalebabel.”.

  Med venlig hilsen,
  Hartmann Stahl-Eisenmann

  Svar
  1. admin Forfatter

   Retfærdighedens fuldbyrdelse er altid stimulerende at bivåne, og jeg har siden tidligt i morges stået bag Gustenhuse Ældrenegerherberg og fulgt arbejdet, mens jeg lejlighedsvis nød en mavebitter og et par gange donerede frisk indhold til latringruben. Tak til Gustenhuses retsvæsen og til hr. Stahl-Eisenmann, som viderebragte disse samfundsbevarende efterretninger.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image