Civil ulydighed blandt importerede eksperter

Dovenskab, grådighed og planløs individuel masturbation i arbejdstiden får nu Klamhuse Kødfoderfabrik til at advare mod fortsat import afudenlandsk ekspertarbejdskraft.

Eksperter01

– De første eksperter, der kom herop, fyldte deres plads ud og adlød de ordrer, som ledelsen udstak. Men siden har vi set et fald i arbejdsydelsen og et helt uantageligt skred i moralen. Det kan være slemt nok, når opløsningstendenser breder sig blandt vore egne husdyr, men når smitten udbredes af højt betalt specialarbejdskraft, er grænsen nået, siger driftsleder Naomi Satansen, ansvarlig for kødfoderfabrikkens brunvareafdeling gennem årtier.

Eksperter02

11 af de udenlandske eksperter er indtil videre isoleret i et kølehus, mens de to, der menes at være anstiftere af den civile ulydighed, vil blive fulgt til Namibia-færgen i morgen formiddag.

Sidste nyt: Fremdeles ulydighed

Vor uvurderlige ven og redningsmand, hr. Eberhard Stürwolt, har inkognito fulgt nogle af de hjemsendte på vej, og kan afsløre, at ved kajanlægget i Swakopmund, Namibia ser man den  hjemsendte udenlandske ekspertarbejdskraft forsamlet, og der fremtures fortsat i civil ulydighed.

Eksperter

Allersidste nyt: Karrierer i turistindustrien

Flere af de omstridte eksperter har skiftet karrierespor og indtager nu ledende stillinger i afrikansk turistindustri. Vi får dem næppe at se i Nordvestjylland nogensinde mere.

Snerydning

SE OGSÅ:

HenvBOLIGSEKTION

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image