Tusinder strømmer til turist-parringslejr ved Blodhavn

Jubelreportage: Crass Børsting
Foto: Aisha Peckelrübe m.fl.

En af årets turistmæssige nyskabelser kan nu erklæres for en sikker succes: Tusinder af parringslystne fremmede er i de seneste dage og timer strømmet til Blodhavn Nordstrand, hvor de under stram kontrol og døgnovervågning kan deltage i gebyrpålagt kopulation.

parringslejr02

Hovedparten af de kvindelige deltager kommer fra Holstebro og andre steder, hvor sund landlig virilitet er omtrent elimineret. De mænd, der skal kompensere for den lokale impotens, er balkanproletarer i alle aldre, bragt hertil med særtog.

parringslejr01

Deltagerne bor i telt i to skarpt adskilte strandlejre nord for Blodhavn. Til selve kopulationen anvendes nogle i hast ryddede sengestuer på oldingehjemmet og husmandshospitalet i Klamhuse.

Parringslejr02b

– Jeg støtter disse aktiviteter med råd og dåd, herunder selvfølgelig især talrige stimulerende og tilrettevisende lussinger, udtaler turistsagens mangeårige førstemand, redaktør Louis B. Knockel.

parringslejr03

Parringslejrens endemål er om nogle år at få Blodhavn Storbadehotel genrejst i dets oprindelige pragtskikkelse. Al turistkopulation vil derefter blive henvist til sovesalene i det fremtidige vandkølede hotel.

Parringslejr05

SE OGSÅ:

HenvTURISTPØBELEN

 

2 tanker om "Tusinder strømmer til turist-parringslejr ved Blodhavn"

 1. Allan Møller Rasmussen

  Tom talsmand for Foreningen af Landproletarer i Klamhuse og omegn må jeg på det kraftigste protestere imod denne import af mandlige kopulenter! Dels er vi stadig en del, der trods lidt besvær, stadig er i stand til at kopulere vore kvinder selv. Desuden er vi meget utrygge ved at have disse fremmede rendende frit omkring i sognet, på et tidspunkt, hvor de fleste af vore søer er i løbetid. Den strænge døgnovervågning af disse balkanturister må anbefales udført af den impotende del af befolkningen, da sidste år ikke tåler nogen gentagelse. Dengang var vagtværnet stort set på lagenet hele vagten, og vi havde rumænere og bulgarere i stalde og pigekamre ustandseligt.
  Vi husker tydeligt sidste års kopulationsfestival, hvor en del bulgarere efterlod deres yngel til offentlig forsørgelse af den i forvejen noget slunkne sognekasse. Det ønsker vi ikke gentaget.
  Bortset fra dette ønsker den virile del af landproletarerne oplyst, hvor meget kopulationsgebyret beløber sig til i kroner og øre, og er det et beløb, der dækker alle omkostninger?
  På Foreningens vegne AMR

  Svar
 2. admin Forfatter

  Allermest ærede hr. talsmand og ligeledes ærede landproletarer i tusindvis, som læser med her og deler Deres berettige bekymring.
  Lad mig forsikre Dem om, at de strammest mulige kontrolforanstaltninger er iværksat for at undgå løbsk kopulering og dennes hygiejniske og økonomiske skadevirkninger. Jeg henviser til denne artikel som en af flere, der udførligt dokumenterer den seriøsitet, hvormed emnet behandles:
  http://landsbytossen.dk/?p=2553
  Lad os overalt i hjemsognene bidrage til den disciplinære indsats. Når som helst en kopulant af fremmed herkomst antræffes, skal der sættes ind med præventive lussinger, og er kopulationen allerede i gang, må de tilgængelige dele af vedkommendes korpus, eksempelvis ryg, balder og lår, afprygles med våde aviser, håndklæder eller andre dertil egnede hjælpemidler.
  Atter tak for Deres engagement i seksualdisciplineringssagen. Sammen er vi stærke!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image