Børn kan nu fremavles i samarbejde mellem tre forældre

Videnskabelig forskningsreportage: Crass Børsting
Dokumentationsfotos: Boezzelmann Medical Research

Biotekniske fremskridt betyder, at nyfødte ikke længere behøver at nøjes med to forældre. Tre individer kan nu slå sig sammen om at avle et fælles barn med en passende sammensætning af egenskaber fra dem alle.

Eugenik01

– En engelsksproget turist efterlod sidste år en avis med en artikel om emnet, og jeg så straks mulighederne, udtaler det lokale avlsarbejdes førstemand gennem det meste af et århundrede, redaktør Louis B. Knockel. – Følgelig satte jeg vor førende veterinære kapacitet, dr. Haburi Bözzelmann i gang med en række eksperimenter, som jeg har understøttet dels som aktiv kopulator, dels ved udlån af forskellige husdyr, hvis egenskaber kunne tænkes at gøre nytte i de nye nordvestjyske blandingsindivider.

Eugenik03

Eugenik04

Eugenik05

– De første resultater er overordentlig lovende, og jeg tør tro, at vi inden for de næste få årtier vil se et stort antal, måske endda et flertal af blandingsindivider i funktion i vore skoler, hjem og virksomheder, udtaler redaktør Knockel.

Målet for dyrlægens og redaktørens næste avlseksperiment er at frembringe en elitemasturbationsidrætsmand med elefantpenis. Værdifuld assistance ydes af Cirkus Benneweis og vvs-installatør Bob Käbe, Blodhavn.

Eugenik05 (2)

SE OGSÅ:

HenvHUNDEFORSKNING

2 tanker om "Børn kan nu fremavles i samarbejde mellem tre forældre"

 1. roehakker

  En glimrende nyhed for fremtiden,den lave fødselsrate vil genoprettes og sognet fattes flere skatteydere til glæde og fordel for de manglende hænder i landbrug og industri,udi fremtiden kunne barnet måske fremstilles af fire forældre eller flere.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Meget ærede hr. roehakker, De rammer som så ofte plet med Deres kommentar. Når teknikken er indarbejdet og gennemprøvet, vil fire eller flere forældre til samme barn blive en mulighed. Problemet er kopulationsteknisk, men en mekanisk løsning vil blive fundet. Når en mand og en ged kan besvangre den samme kvinde samtidig, vil to mænd, en ged og en sværdfisk eller en poppelkrage også kunne gøre det en skønne dag.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image