Sommertrafikproblem: Ædru kirurg bag rattet

Stahl-EisenmannLOGO

Trods vore allerihærdigste anstrengelser for at skærpe disciplinen i sommersogne-samfærdslen er der i morges sket et dramatisk trafikuheld med en hestepilsnertransport på landevejs-strækningen mellem Nordsøgade og Øvre Bryggerivej.

1

Ulykken fandt sted da hr. hjernekirurg B. Randert, som ses på ovenstående billede, helt uhensigtsmæssigt kørte på den pågældende vejstrækning uden den lovpligtige minimumspromille på 2,4.

2

Den manglende slingren af mandens vehikel medførte, at føreren af lastvognen med hestepilsnertanken misforstod, og måtte undvige, og derefter forulykkede på økolandmand Lars Tyndskids roemark ved Daller Bakker. Heldigvis gik der ikke hul på beholderen.

0

B. Randert forklarede overfor politiet, at hans kone havde undladt at skænke den sædvanlige halve flaske høkersnaps til morgenmaden, så det blev på stedet vedtaget, at han selv måtte udmønte en passende straf til den formastelige.

Vi anmoder hermed alle mandlige vehikelførende medborgere om til punkt og prikke at overholde kravene til trafikberuselsesniveauet i sognet. Skulle lignende episoder forekomme, vil vi uden tøven konfiskere de pågældende køretøjer, med henblik på bortauktionering, samt inddrage chaufførens kørekort. Der vil ydermere af mig personligt blive uddelt 20 dobbeltlusseringer for hver tiendedel promille personen måles til at være under den vedtagne minimumsgrænse.

Nu kan det være nok!

Ærbødige hilsener,
Deres loyale,
Hartmann Stahl-Eisenmann

SE OGSÅ:

HenvEisenmANUSBARBER

Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image