Nye tobaksautomater skal betjene børn og unge

Bjarlkram LOGO

I løbet af de kommende uger starter udskiftningen af de gamle tobaksautomater på Blodhavns realskole, SFO og øvrige daginstitutioner

Pensionereret tysklærer Horst Hubert Geilheimer, som på frivillig og ulønnet basis forestår udskiftningen udtaler: ”Hvis vi ønsker at opretholde en sund nordvestjysk tobakskultur, er det nødvendigt at starte med rygning i en tidlig alder. Vi må nok konstatere, at de gamle automater ikke længere er tidssvarende. Derfor bliver de nu skiftet ud til en helt ny model”

Tobaksautomater

Hr. Geilheimer udtaler videre: ”Alt går efter planen. Der vil være et bredt udvalg af tobaksprodukter. Lidt for enhver smag. Al tobak er naturligvis halalskåret. Vi har haft lidt udfordringer med at indkøre betalingsløsningerne. I starten vil det derfor kun være muligt at betale med kontanter – både rigsdaler, kroner og D-mark accepteres – eller betalingskort. MobilePay forventes at kunne bruges om et par uger, og på lidt længere sigt lancerer vi en mulighed for, at tobaksforbruget kan trækkes direkte fra de unge menneskers børneopsparinger. Det sidste sker i samarbejde med folkesparekassen“.

Foto fjernet

Hr. Geilheimer fortsætter: “Men det stopper ikke her. Vi barsler med en tobaksportal samt App’en ePot. Her vil der være mulighed for, at det mere modne segment vil kunne erhverve og nyde en lidt sjovere tobak”.

SE OGSÅ:

HenvRYGERKAMPAGNE

Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image