Gustenhuse likviderer Jan Mayen

Stahl-EisenmannLOGO

VERDENSHISTORISK BESLUTNING ER ALLEREDE GENNEMFØRT

Polarnorge01

Trods 3.448 venlige henvendelser, 1.299 rykkerskrivelser, 522 direkte trusler om militær intervention, og et regulært luftbombardement vha. Gustenhuse Liggasballon, er det endnu ikke lykkedes os at inddrive det udestående beløb for årtiers saltleverancer til de polarnorske satellitøer.

Polarnorge02

Som den særdeles ærede hr. Karmin Abepis, krigsansvarlig ved Gustenhuse Borgerbevæbning, for nyligt udtalte: “Der er lukket af. De er kolde som is. Vi har stillet forslag i tusindvis. Ingen af dem synes at føre til noget…”.

Polarnorge03

Herefter var det en formssag ved snapseglasoprækning i Gustenhuse Sikkerhedsudvalg at vedtage den skæbnesvangre beslutning om ved anvendelse af komprimerede mongolfækalier fra Gustenhuse Åndssvageanstalt, nedkastet fra Liggasballonen, totalt at udslette Jan Mayen.

I skrivende stund er dette desværre allerede at regne for en realitet. Vi beder derfor ydmygt om d’herrer ærede læseres forståelse. Pengegæld er og bliver bringegæld.

Denne skelsættende begivenhed har dog ikke været uden moralske omkostninger for vort sogn, og Gustenhuse Kulturudvalg har derfor i forvejen ladet en musikalsk støtte-indspilning producere, til fordel for genopbygningen af handelsstationen på Jan Mayen, som De hermed opfordres til at støtte, med kr. 0,01 ekstra., hver gang De køber et mundbind fra kludehandelen på Gustenhuse Torv, eller en isbjørnemørbrad fra slagteren sammesteds.

Herunder følger vort beskedne musikalske bidrag, i bæredygtighedens tjeneste:

Polarnorge04

Lad os i fællesskab gøre Jan Mayen stor igen!

Ærbødigst,
-Hartmann

SE OGSÅ:

HenvGUSTENHUSEBANDEN

Retur til avisens forside

En tanke om "Gustenhuse likviderer Jan Mayen"

  1. W C.-Onsdagsgård

    Fremragende reportage. Det fryder en gammel militarist at se det brune flag til tops over Gustenhuses stolte sønner. Vi ser nu frem til, at Fjeldaberne på Lofoten, Svalbard og Bouvet Oia får sammen behandling.

    W-C Onsdagsgaard.
    Formand for Skovturs og artilleriudvalget.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image