Brune festhilsner leveres til døren i ind- og udland

En helt ny festservice introduceres nu af Nordvestjysk Brunvarehandel i Blodhavn: Send et fækaliogram til fødselsdage, bryllupper og andre glade begivenheder. Eller send det som en romantisk hilsen til den, man holder af.

“Blomster er konventionelle, miljøbelastende og alt for dyre,” udtaler forretningsfører Bibba Braunschweiger, NBH, som er iværksætteren bag det nye initiativ. “Send en smuk og velplejet fækalie, lagt i svøb og kasse og bragt frem til døren af et veldisciplineret, velklædt cykelbud.”

Fækaliogram

På bestillingslisten står foreløbig:

Brun normalpubæ, klasse 1 med certifikat: kr. 0,78.
Storpubæ med sløjfe: kr. 0,92.
Tvillingefaconpubæer i luxusæske med gennemsigtigt låg: kr. 1,23.

Udbringning: kr. 0,02 pr. påbegyndte 10 km.
Syngende pubæbud (nordvestjyske folkemelodier): Ekstra 7,9 %.

Fækaliogram02

“Al råvare er frisklagt og håndsorteret,” lover fr. Braunschweiger. “Vi tilbyder foreløbig fækaliogrammer til Danmark, Norge, Færøerne og det meste af Bulgarien. Bestil senest 24 timer i forvejen på telefon Blodhøj 33y.”

SE OGSÅ:

HenvFÆKALIESTÆVNE

Retur til avisens forside

2 tanker om "Brune festhilsner leveres til døren i ind- og udland"

 1. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Det forlyder fra vore fremragende afrikanske samarbejdspartnere, at der som forventet er komplet styr på logistikken, syd for Middelhavet. Følgende propagandavideo – “You Are My Bæ” – beviser dette til fulde:

  https://www.youtube.com/watch?v=_bDrrtxZJzk

  Der er brune tider i vente!

  Med venlige hilsner,
  -Hartmann

  Svar
  1. admin Forfatter

   Smukkere negermusik og -sang er sjældent hørt. Det unge par vil blive opfordret til en gæsteoptræden af halvandet minuts varighed på den landproletariske 1. maj-festival i Klamhuse grusgrav næste år. Tak og atter tak, hr. Stahl-Eisenmann!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image