Kahllun-brødrene skaber 12 organiske kopier

HalunkLOGO

NYT FRA VIDENSKABSMESSEN:

I forbindelse med Nørre Usseldrups månedlige videnskabsmesse blev flere banebrydende opfindelser præsenteret for en jublende tilskureskare. I salen stod over 80 lokale opfindere med hver sin geniale konstruktion.

“Konkurrencen er stor denne måned,” udtalte den gæve opfinder Nathan Mandrik, som selv havde bygget en fækalie-levitator, der fik en brunvare til at svæve en meter over jorden i 30 sekunder.

Ikke overraskende var det brødrene Kahllun, der blev det store samtaleemne, da de afslørede deres organiske kopimaskine, som kan lave kopier af en hvilket som helst levende organisme. Maskinen kører på Uran, Plutonium og Fækalium.

“Vi har så mange ideer, men vi er kun to brødre med fire arme,” råbte Kræn Kahllun, inden han og broderen Kyrill satte sig ind i den organiske kopimaskine og lod sig duplikere af flere omgange.

Efter blot ti minutter stod de to Kahllun-brødre med seks kopier hver.

Herefter tog Kræn og Kyrril et gruppebillede af de 12 kopier og gav dem hver sit unikke navn for at forhindre forveksling.

De tolv kloner - med tekst - Kopi

De to originale videnskabsbrødre slår fast, at maskinen ikke vil blive stillet til rådighed for det brede borgerskab, da det kan føre til overbefolkning på under en uge.

“Det vil udelukkende være uundværlige personligheder, der vil få tilladelse at lade sig duplikere,” sagde Kyrill Kahllun (eller en af hans seks kloner. På dette tidspunkt var jeg i tvivl) og fortsatte: “Skulle en vigtig person gå bort, er det rart at have en i reserve.”

SE OGSÅ:

HenvHalunkKahllunværksted

Retur til avisens forside

En tanke om "Kahllun-brødrene skaber 12 organiske kopier"

  1. Morten B.

    Spørgsmål til brødrene:

    “Under fremstillingen af maskinen må der vel være fremkommet nogle mindre vellignende kopier. Hvad gjorde I ved dem?”

    “Det er korrekt. Nogle teede sig på utilstedelig vis, andre var dumme at høre på. Nogle var direkte grimme at se på. Men dem slog vi ned og kastede på møddingen, indtil maskinen virkede som den skulle.”

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image