Præsidentvalgkamp skærpes: Tre jubelkandidater i spil

Sitrende spænding omgiver kampagnerne op til årets vigtigste lokalvalg. Tre jubelkandidater er i spil, men kun én kan få den ærefulde, rigt belønnede toppost som præsident for Nordvestjysk Pamperforbund af 1865.

Lad os kort og præcist præsentere de dystende figurer:

Præsident01

Præsident02

Præsident03

Præsident04

Præsident05

SE OGSÅ:

HenvVALGSEJR2

 

3 tanker om "Præsidentvalgkamp skærpes: Tre jubelkandidater i spil"

 1. Steffen Unmack Larsen

  Det er et valg som falder ganske let!

  Frisind som lovet af Joshua av Reykjavik er en uting, en skamplet på civilisationen, en bebuder af Anstændighedens Forfald, noget som simple folk giver sig af med i høstakke, bag hække, ved de offentlige vandhuller og om aftenen i Kirkegydens små tilflugtskroge. Frisind skal holdes inden for husets fire vægge og under taget, med maitressser og tyende.

  Fr. Elektra Bilbao-Pinkermann er udelukket ved det centrale i valgprogrammet: proletarfamiliernes støtte. Disse vil kun endnu mere formere sig til skade for samfund og de naturlige rangordener om de får noget at bestemme. Føj!!

  Philbert Gambrinus-Peckelmann derimod er den oplagte kandidat. Med dette pragtmenneske véd vi hvad vi får: en naturlig forarmelse som breder sig op til den mellemste middelklasse til gavn for de kulturbevidste klasser, en koncentration af samfundets jord og værdier i hr. Gambrinus-Peckelmanns hænder, en begrænsning af stemmeretten til ejendomsbesidderen, og en forøget import af brunkul, stuepiger og anden sengevarme fra Holdstebro og Struer. Men først og fremmest forbliver samfundet stabilt og uforanderligt. Som hr. Gambrinus-Peckelmann så rammende udtrykte det ved hans 5te genvalg (med approbation, eftersom selve vandhandlingen blev aflyst af sparehensyn): «det er en ordre!».

  Svar
 2. Louis B. Knockel

  Dette fremragende indlæg, som foregriber valgets resultat og sætter punktum for al anden debat, er nu bevaret for eftertidens avislæsere. Generationer af lokalhistorikere vil falde på knæ og prise Deres navn, hr. Unmack Larsen, og jeg er overbevist om, at præsident Gambrinus-Peckelmann straks efter valgdagen vil betænke Dem med en kasse tangcigarer og en dunk blå drikkepetroleum.

  Svar
 3. Sogneborgm. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Der henstår ingen tvivl om udfaldet af dette valg.

  Hædersmand Philbert Gambrinus-Peckelmann vil, med eller uden pøbelens opbakning, forblive Nordvestjysk Pamper-Præsident.

  Derom hersker ikke skygge af tvivl.

  Deres hengivne,
  hartmann

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image