Dieseldrevet kopulationsautomat sat i drift i morges

SEXUALTEKNOLOGISK SENSATION

Klamhuse Hede genlød tidligt i morges af parringsskrig, udstødt i takt med en dieselmotors rytmiske dunken. Efterhånden som landarbejdere på vej over den vinterkolde hede stimlede sammen om sceneriet, blandedes motorlyden med begejstrede klapsalver.

Kopulationsautomat01

Nordvestjyllands unge opfindergeni Nathan Mandrik kan notere endnu en højteknologisk triumf: En autonom kopulationsautomat, der præsterer op til 120 stød i minuttet, når den modtagende, skråtstillede kopulant er fastspændt i et dertil indrettet støbejernsstativ.

Kopulationsautomat02

Automaten er i alt væsentligt selvstyrende, og den forbruger ved maksimal effekt kun ca. 2 liter diesel i timen, oplyser Nathan Mandrik. Afprøvning og tilpasning er sket i hans eget hjem, hvor hans mor, enkefru Nullah Mandrik samt en tante og fire ugifte søstre har lagt kropsåbninger til.

Kopulationsautomat03

Turistindustrien og Storsognets Geriatriske Velfærdstjeneste har støttet udviklingsarbejdet med kr. 19,41 samt en i fjor konfiskeret legetøjsvibrafon, der nu fungerer som automatens lændeklæde. Louis B. Knockel var til stede ved premieren og sørgede med de nødvendige lussinger for, at publikum kom videre til dagens arbejde.

SE OGSÅ:

HenvTURISTPØBELEN

3 tanker om "Dieseldrevet kopulationsautomat sat i drift i morges"

 1. Preben Papjakke

  Hvorfor kører den ikke på lokalt fremstillet tarmgas eller brunvarepulp, men på importeret drivmiddel?
  Jeg er mistænksom af natur, mine hæmorider klør så, der må stikke noget under !

  Har forresten en 103årig farmor der er begyndt at lugte, måske hun kunne peppes lidt op i automaten?

  Svar
  1. admin Forfatter

   Meget ærede hr. Papjakke. Opfinderen oplyser, at han ikke havde adgang til andre materialer end dem, han kunne skære ud af en ældre Bedford lastbil, mens kopulationsrobotten blev til. Da der nu er stor interesse for en serieproduktion, vil han videreudvikle den til at fungere på lokale drivmidler, herunder også komprimeret turisturin.

   Deres farmor skal være velkommen til at lade sig registrere som forsøgsperson. Indskrivning sker på Blodhavn Nordstrand (ved den offentlige styrtlatrin) lørdag kl. 07.14 prc.

   Svar
 2. Sølvtanden

  Nogen kritik har dog alligevel meldt sig eftersom møntindkastet til apparatet ikke er tilpasset vaskemønter og ældre buspoletter som ellers er gangbar mønt overalt på heden

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image