Kæmpe eksplosion i Blodhavn City

Butthead LOGO

UNG OG HENSYNSLØS SPEKULANT BRINGER INDBYGGERNE I FARE.
FLERE PERSONER DRUKNET.

Tidligt i morges lød et overdøvende brag i midtbyen i Blodhavn. En flod af brunvare flød gennem byen. Adskillige personer meldes druknet, og endnu flere savnes.

Bagermester Marie Jensen udtaler: “Det enorme brag fik mig til at tro, at det var Jordens undergang. Det er jo helt forrykt, at en brunvarespekulant bringer os alle i livsfare. Jeg reddede kun livet, fordi jeg var på vej væk fra byen, da eksplosionen skete. Jeg var på vej til Nørre Usseldrup for at indsætte dagens omsætning på min ­brunvarekonto i den lokale bank.

Politimesteren Harding Bumhöfer udtaler: “Det er en alvorlig sag, og denne hensynsløse spekulant vil blive retsforfulgt.”

Blodhavnsoversvømmelse02

I et forsøg på at tjene lidt ussel mammon havde spekulanten oplagret ca. 7000 kubikmeter fækalier i en hermetisk lukket silo. Som de fleste ved, skal der være et udluftningsrør på toppen af siloen. Det var denne mangel, der fik hele herligheden til at eksplodere med disse for vor by så tragiske følger.

Foto fjernet

Det bliver svært at genopbygge Blodhavn, når så mange indbyggere og huse er forsvundet.

Vores stakkels borgmester overlevede. Kun hans hoved stak ud af pløret, men han blev trods alt reddet.

Tak til de frivillige hjælpere og æret være de bortgangne. Der holdes 2 minutters stilhed i morgen kl. 05.29-05.31 prc. (Tidspunktet er valgt, så det ikke forstyrrer udgravningsarbejdet eller andre samfundsnødvendige aktiviteter.)

Vor modige reporter Butthead vil snarest drage tilbage til Blodhavn og rapportere derfra.

SE OGSÅ:

HenvHalunkEKSPLOSIONSLUSS

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image