Fire pampere kan flytte ind i æresboliger

Fire af vore hjemsognes ældre og veltjente, men beklageligvis ubemidlede pampere kan nu se en tryg og behagelig alderdom i møde, idet de har fået tildelt hver sin æresbolig på adressen Lumbago Allé 4, Vester Usseldrup.

Æresbolig Pamperhvile t2

“Formueforhold og levestandard for nordvestjyske lokalpampere er gennemgående ganske tilfredsstillende,” erklærer fagforeningskasserer og storsognerådsmedlem Alfredo Puckelwaber-Petersen, Blodhøj. “Vi ser dog, at enkelte af vore standsfæller på deres ældre dage uden betalte tillidsposter synker ned i fattigdom og elendighed, henvist til at ryge papcigarer og drikke sjatter og skyllevand på egnens udskænkningssteder.”

Pamper Mullwarp

“En tidligere velanset storpamper, Bob III Mullwarp, Jøderup, har i flere år overnattet i tomme togvogne og ernæret sig af rester fra husdyrslagteriets mødding. Dette er utilstedeligt, og jeg er glad for at kunne meddele, at Bob vil være en af de fire nyindflyttere i ejendommen, som vi døber Pampersminde. Her vil de råde over hver 11 kvadratmeter samt adgang til et fælles køkkenskab, et latrinarrangement og et udendørs brusebad. En gang om ugen vil de få en balje kødfoder og en dunk blå drikkepetroleum til deling,” fortæller en tilfreds Alfredo Puckelwaber-Petersen.

Pampersminde-bygningen har tidligere rummet et kombineret puddelbordel og vaffelbageri. De smukt renoverede rum vil være åbne for offentligheden lørdag kl. 14.31-16.28 prc. Borgervæbningens hornorkester spiller op til lussingdans på forpladsen kl. 15.34-16.03 prc.

FLERE AFGØRENDE PAMPERNYHEDER:

Slubbertempel genrejses i forgyldt pragt og herlighed > KLIK

Strålende ung superpamper løser alle problemer > KLIK

Præsidentvalgkamp skærpes: Tre jubelkandidater i spil > KLIK

Pamperparadis med palmesus > KLIK

Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image