Skoleskider besætter Gustenhuse Pogeskole

WolleCavlingLOGO

BRUN TRAGEDIE I NORDVESTJYLLAND

En frygtelig ulykke har rystet hele vor landsdel. Omfanget af katastrofen kendes endnu ikke, men konsekvenserne for sognets skolepsykiatri og kloakberedskab bliver enorme. Vi taler selvfølgelig om det nyligt overståede skoleskideri på Gustenhuse Pogeskole.

Ingen ved endnu, hvorfor det sidste onsdag slog klik for unge Jimmy Njal Danielsen, Nr. Nederen. Mobberi i skolen? Kærestesorger? Akut tarmslyng? Svaret blæser i vinden som en rulle Irmas Tusindfryd i modvind. Hvad der står klart er, at unge Danielsen sidste onsdag kl. 12.35 brasede sin til mobil-WC ombyggede PGO scooter ind i pogeskolens aula, hvorefter han med militærisk præcision trykluftspredte gylle og kastede gule Molotov urin-cocktails i alle retninger.

Skoleskider02

“Vi har fundet planer, der viser, hvor djævelsk grundigt terroristen har forberedt sig”, udtaler skarpretter Axel Schnittkopf, der qua sin erfaring på området leder amtmandens undersøgelseskommision. “Han har ikke besøgt pissoiret ved Brugsen i 5 dage før ugerningen. For at kunne skide så lang tid som muligt har han fået vor intetandende landlæge, Asklepios Hampműhle, til at indoperere 3 kolostomiposer med ekstra magazin.

Da specialstyrker fra PISS/Securitate og Sydslam, assisteret af gas- & vandmester Ftatus Prunkhorst, Klamhuse Kloak og Septic, efter nogle timer kunne trænge ind på skolen, mødtes de af et frygteligt syn.

Skoleskider

“Forstyrrede hr. Danielsen havde valgt den æreløse vej ud og skåret tyktarmen over. Men ellers var synet barsk selv for garvede rengøringsassistenter, der har været med i krig i mink-kulerne i udenfor Holstebro og på det økologiske hindulatrin i Yanquebar“ udtaler en stadig rystet Mester Flatus. “Urin drev ned ad væggene. Gangene var smurt ind i nødtørft af alle kalibre på Bristol skalaen. For at forhindre eleverne i at undslippe gennem kloaknettet, havde terroristen fyldt Portland-cement i samtlige WC kummer. Det var som et mareridt fra en brun splatterfilm”, afslutter gas-& vandmesteren.

Her på redaktionen er vi som alle rystede, og vi vil fortsætte dækningen af denne tragedie, indtil ansvaret er placeret.

SE OGSÅ:

HenvWolleSWINGER

Retur til avisens forside

 

En tanke om "Skoleskider besætter Gustenhuse Pogeskole"

  1. Hartmann von Stahl-Eisenmann

    Ærede hr. Cavling-Onsdagsgaard,

    hændelsen kommer ikke synderligt bag på myndighederne i Gustenhuse Sogn, der alle dage har tilskyndet enhver form for mobberi og defækation. Disse ting er og bliver siden tidernes morgen naturligt forbundne. Vore ukrainske gæstearbejdere gør i øjeblikket deres alleryderste, for at indsamle så store mængder fækalier som overhovedet muligt, inden størkning/skolestart, hvilket vil sige, ved den for elevernes vedkommende 3½-dages sommerferies heldigvis snarlige afslutning.

    Derudover vil jeg personligt gratulere Dem, for noget af det morsomste jeg længe har læst, i denne fremragende netavis. Tak!

    Ærbødigst,
    Hartmann Stahl-Eisenmann

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image