Børnebogsforfatter tabte pusten

NekroLOGOHalunk

Det meddeles netop nu at den højtprofilerede børnebogsforfatter Per Røsti bortgik på den mest meningsløse måde under en 72 timer lang skriveproces.

Trist er hans død men endnu mere tragisk er det faktum, at han ikke nåede at færdiggøre sin letlæsningsbog “Gilbert i Swingerklubben.” En bog som utallige skolebørn har set frem til at læse.

Den flittige forfatter arbejdede så intensivt på sit manuskript at han simpelthen glemte at trække vejret og omkom midt under det næstsidste kapitel hvor det var allermest spændende. Han nåede kun at skrive 13.000 sider.

Nekro06
Intensitet og seriøsitet lyste dag og nat ud af hr. Røstis ansigt.

Hustruen beretter at Per var så fokuseret og medrevet af sin egen historie at han ikke havde blinket med øjnene i over fire timer. Øjenæblerne tørrede ind. Kort efter holdte han ikke længere på afføring eller urin. Til sidst glemte han helt at trække vejret, hvilket var det sidste søm i kisten.

Konen opdagede hans afsjælede hylster bøjet over skrivemaskinen. De sidste ord han nåede at nedfælde var erkendelsen af sin egen undergang: “Nu ser jeg lyset … dette bliver min død, åh ak og ve. Hvad skal jeg dog stille op. Nu bliver jeg hentet. Færgemanden fjerner fortøjningen. Intet kan forhindre denne tragiske hændelse. Jeg …”

Per Røsti begyndte sin forfatterkarriere for to år siden og nåede at udgive 122 bøger. Han var kendt og elsket i det litterære miljø men også på masturbationsscenerne, hvor han vandt den gyldne hånd flere år i træk. Han mestrede 79 sprog og kunne spise to pund østers på fem minutter.

Røsti GLYPTOTEKET
Denne succesroman inspirerede til hundredevis af skulpturknusninger.

En verdensmand, en legende og et geni har forladt sit kødelige hylster i en alder af 56 somre.  Per Røsti efterlader sig sin hustru Ebba, 18 børn, en vædderkanin og en tusindtallig læserskare i dyb fortvivlelse.

Den anerkendte forfatterkollega Mambert Mango bliver i skrivende stund fløjet ind fra sin ferie i Zimbabwe for at indgå et samarbejde med undertegnede så det sidste kapitel af Per Røstis svanesang kan blive færdiggjort.

Forrige dødsfald         Næste dødsfald         Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image