Tragisk dødsfald: Birger Knaldhus

NekroLOGOStreret2

Tarm- og kraniemassør hr. Birger Knaldhus i Østre Strøelse er afgået ved døden efter en tragisk og uhyggelig ulykke i sin praksis.

Ved ankomsten fandt reddere og politi efter kort tids søgen hr. Knaldhus knust til næsten ukendelighed under bøger og en væltet bogreol. Et vidne har til politiet berettet følgende: “Jeg lå på briksen i naturlig fødestilling som sædvanlig, og Hr. Knaldhus fremtog sit store stive apparat. Men denne gang havde han ikke påsat gummi som sædvanlig. Da han stak den ind
i stikkontakten, gav det et voldsomt ryk i ham, og ham tumlede tværs over gulvet og ind i sin reol med alle bøgerne. Jeg glemmer aldrig det skrig, han kom med, da de væltede ned over ham.” Politiet mener, at han har fået et elektrisk stød.

Nekro20NYT

Birger Knaldhus, der blev 55 år gammel, var såvel professionelt som personligt meget afholdt, men ægteskabets trygge havn blev aldrig hans. Han nøjedes med en havnerundfart i Blodhavn nu og da. Han efterlader luksuslejlighed og den omtalte store bogsamling, som andre nu må sætte tilbage på plads.

Grundet den omsiggribende corvidinfluenza med spærret udrejse til forskellige turristmål, var han i gang med at udvikle astralgrupperejser til Venus. Hans alt for tidlige og skrækkelige død forhindrer, at dette bliver til noget.

Forrige dødsfald            Næste dødsfald          Retur til avisens forside

4 tanker om "Tragisk dødsfald: Birger Knaldhus"

 1. Heinrich Barbie

  O Gud nej!! Netop som min ærede hustru og jeg efter utallige seancer med tarm- og kraniemassage nu endeligt var velforberedte til at entrere det astrale plan og afholde vor jul på Venus. Dette er i sandhed en tragedie, der overgår al menneskelig forstand….

  Svar
  1. admin Forfatter

   Velærværdige hr. Barbie og frue, fortvivl ikke! Vor lokal numerolog, heksedoktor og amuletsælger Klakholm Ry-Hansebasse arbejder intenst på at kunne gennemføre de planlagte astralgrupperejser. Ved kontant indbetaling af kr. 88,54 kan De og fruen reservere vip-pladser længst fremme i det luftskib, der vil befordre Dem hurtigt, trygt og komfortabelt frem og tilbage (samlet rejsetid incl. omvisning på planetens overflade ca. 57 minutter).

   Se også: http://landsbytossen.dk/?p=4784

   Svar
 2. Heinrich Barbie

  Højtærede Hr. Knockel!
  Deres gloriøse indlæg manede straks til besindelse, og vort lille hjem har siden været fyldt med overordentlig glæde og vedvarende jubel-lussering af undertegnedes vidunderlige hustru Fru. Franziska Barbie.
  Hr. Klakholm Ry-Hansebasse kan som tak udover indbetalingen af kr. 88,54 også se frem til en klækkelig donation fra vor slægts 1.sort. brunvarelager, der som bekendt er af højeste lødighed.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image