Ø. G. Bladtkramer døde i lufthavnen

NekroLOGOEisenm

Mindeord i den sørgelige anledning af hr. Øjgil Godot Bladtkramers død. Manden, der i en menneskealder forgæves ventede på sit fly fra Gustenhuse Lufthavn til sin feriedestination på Bikiniøerne, er ej iblandt os længere.

Foto fjernet

Øjgil var fungerende formand for flæskespiludvalget i Gustenhuse Masturbations- & Idrætsforening, en post han med ildhu og stor dygtighed indtil sin død varetog pr. telefon fra lufthavnens transithal, hvor han var yderst populær blandt såvel  rejsende som personale.

Nekro24b

Det er med sorg, vi i dag tager afsked med vor kære ven, som med enorm stædighed og retfærdighedssans, på eksemplarisk vis og til det allersidste, holdt på sin ret. Ironisk derfor, at flyruten helt tilfældigt blev erklæret genåbnet blot 1:16 minutter efter, at Bladtkramers hjerte var holdt op med at slå.

Foto fjernet

Vi besluttede at lade Øjgil fuldføre sin sidste rejse posthumt, og lade negerbefolkningen i den fjerne østat tage stilling til, hvad der skal ske med hans afsjælede legeme, som han generøst havde doneret til velgørende formål. Dog har vi for en sikkerheds skyld ladet hans returbillet destruere. Æret være hr. Bladtkramers minde!

Forrige dødsfald            Næste dødsfald            Retur til avisens forside

2 tanker om "Ø. G. Bladtkramer døde i lufthavnen"

 1. butthead

  det var da en skrækkelig historie……har jeg forstået det ret:
  at denne herre goggede den af via telefonen ??
  og har det noget med yousee at beskaffe ?
  og er goggeforeningen nedlagt…eller afgået ?
  butthead

  Svar
 2. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Ærede hr. Butthead,

  De har forstået det aldeles ret; hr. Bladtkramer var en yderst populær mand blandt Masturbationsforeningens medlemmer, da han i sine 68 år i lufthavnen aldrig forsømte på ugentlig basis at ringe dem allesammen op mindst én gang, for med sin dybtfølte gokken og stønnen at indgyde dem den nødvendige korpsånd og sammenhold. Foreningen lever bl.a. derfor i allerbedste velgående.

  Yousee har intet med sagen at gøre. da vi ikke har bredbånd i Gustenhuse Sogn. Vi har kun stavnsbånd, lakridsbånd, samlebånd og kassettebånd.

  Med venlige hilsener,
  -Hartmann

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image