Redningsgave til nordvestjyske familier: Moderne bombely

PRISER FRA KR. 2,31/MD. (Sponsoreret indlæg)

Under et studieophold i Blodhavn Slubbertloges medlemsbibliotek har certificeret gipsmester Jalbert Q. Schneckelfritz, Klamhuse Vestermark, fundet amerikanske fotos og teknisk dokumentation, der nu sætter ham i stand til at udbyde den ultimative familieoverlevelsesgave: Et bombely.

Bombely

“I disse år, hvor Holstebro koger af pøbeloptøjer, og hvor den næste turistsæsons fækaliegriseri aldrig er langt borte, har hjemsognenes familier et mærkbart behov for at kunne lukke sig inde i en tryg og kontrolleret atmosfære,” udtaler gipsmesteren.

Foto fjernet

“Et bombely med plads til en typisk familie på 12-16 medlemmer samt 8-10 mellemstore husdyr kan opføres for et par hundrede kroner. En nedgravet model med forstærket loft til imødegåelse af fjernøstlige atombomber bliver lidt dyrere, men kan så til gengæld også bruges som terrasse og solbadningsplatform. I samarbejde med Klamhuse Folkesparekasse tilbydes finansiering fra kr. 2,31 om måneden.”

Alle henvendelser rettes til gipsmester Schneckelfritz personligt. “Jeg advarer mod useriøse kopiprodukter som f.eks. dem, der udbydes af Usseldrupegnens Halmpladefabrik. Vil man have tryghed for familien i tider som disse, må man ikke gå på kompromis.”

Byggeindustri

SE OGSÅ:

HenvSLUBBERTTEMPEL

2 tanker om "Redningsgave til nordvestjyske familier: Moderne bombely"

 1. Kylle Kveback

  Sidste år hørte jeg fra en russisk sømand (på et natværtshus i Frederikshavn), at de stadig har brintbomber op til 50 megatons derovre. Vil et bombely fra Nordvestjysk Byggeindustri beskytte familien og mig mod sådan en bombe?

  Svar
  1. admin Forfatter

   Hr. Schneckelfritz oplyser, at der ydes 75 års fuld garanti i henhold til specifikationer i kontrakterne.

   “Hvis et bombely er klassificeret som brintbombesikkert, og der alligevel indtræffer problemer efter en bombenedkastning fra russisk eller anden side, kan man få et erstatningsbombely opført eller den oprindelige købssum retur. I modsætning til halmpladefabrikken står vi ved vore løfter, nu og frem til år 2092,” udtaler hr. Schneckelfritz.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image