Arkitekter vil skabe et helt nyt Nørre Usseldrup

Ronny Hansen LOGO

Nørre Usseldrup er en by i rivende udvikling, og sognerådet har derfor haft et møde med det københavnske arkitekt- og designbureau Klipp & Kleist for at kortlægge mulighederne for at blive Danmarks teknologiske spydspids.

Fremtidsby01

Fotografierne viser Nørre Usseldrup set fra indfaldsvejen, ganske som vi kender byen, samt Klipp & Kleists visioner for byen anno 2050. På sognerådsmødet mandag skal det besluttes, om der skal bevilges yderligere cirka 34 kroner til bureauets konkretisering af visionerne.

Fremtidsby03

“Dette er, hvad vi længe har set frem til,” udtaler Habert Guckelhans, certificeret ejendomshandler, Usseldrup Overdrev. “Jeg kan netop nu tilbyde en elegant og veludstyret familievilla på 28 kvadratmeter med tilliggende køkkenhave på 7 kvadratmeter, grænsende op til det nye storbymiljø. Kontantprisen er beskedne 239 kroner. Slå til med det samme og bliv en del af lokalsamfundets rivende udvikling.”

Fremtidsby04

I forbindelse med de gigantiske planer overvejer Blodhavnbanen at tage noget af sit materiel ud af mølpose. Den viste vogn blev for fem år siden præserveret med fenat, så den kræver blot en trykspuling, samt at lagnerne over sæderne bliver fjernet, før den kan sættes i drift på ny.

Vognen, der indtil 1928 gjorde tjeneste som præsidenttransportvehikel på de serbiske statsbaner, vil i første omgang blive indrettet til 400 af de flygtninge, vore hjemsogne må imødese, efterhånden som den offentlige sektor i Holstebro, de hårdt pressede bistandskontorer osv. bryder sammen.

“Den nødvendige befolkningstilvækst er altså på vej,” erklærer hjemsognenens politiske leder, generalguvernør Ruben Angst. “Nu skal vi bygge og investere os til en lykkelig, storslået fremtid.”

SE OGSÅ:

HenvSLUBBERTTEMPEL

 

3 tanker om "Arkitekter vil skabe et helt nyt Nørre Usseldrup"

 1. Gükel-Hans Permod

  Der ser man hvad der kommer ud af mødes med Københavnske projektmagere.
  Jeg troede at sognerådet havde mere stamina.
  Jeg formoder at Habert Guckelhans (efter at man har tænkt sig om) kan se frem til enten genopdragelse i brunvareminerne på ubestemt tid, druknes i fiskepulp, gasses i danselærerinde Hellga Kraftwerks armhule, eller en regulær bortskydning.
  Nederst i denne ældre reportage http://landsbytossen.dk/?p=2874 ses et alternativ som Hasselbalch Hummeluhr lægger krop til, men personlig mener jeg at det er alt for mild en straf, og desuagtet at jeg ikke har noget til overs for Holstebro, mener jeg alligevel, at dette vil være et nummer for stift.

  Svar
 2. Peter Buch

  Ingen flygtninge over sognegrænsen.
  Er Sognerådsmedlemmerne ramt af sygdommen Holstebronisme eller er det ekspandering af den vanlige sindssyge?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image