Levende musik på Blodhavn havnemole

Ingeniørstuderende fra Klamhuse Landteknikum har atter været innovative. I samarbejde med den via Swaziland indvandrede tallerkenneger, hr. Lallah bin 78, vil de studerende sommeren igennem sørge for underholdnings- og dansemusik på havnemolen i Blodhavn. Spilletiderne bliver kl. 07.13 til 09.11 samt 20.14 til 21.06 prc. Resten af døgnet skal hr. bin 78 passe sin betroede gerning som chef for opvask og affaldsbortskaffelse på Blodhøj Folkepensionat.

Blodhavnmusik

Projektet, der forventes at tiltrække tusinder af turister sæsonen igennem, er overvåget og approberet af egnens teknologiske førstemand, hr. Eberhard Stürwolt. Den Knockelske Familiefond har støttet udviklingsarbejdet med kr. 2,67 samt et større antal stimulerende arbejdslussinger.

SE OGSÅ:

HenvPOPSANGERSTRAF

3 tanker om "Levende musik på Blodhavn havnemole"

 1. Lene Stender

  En lille smule mere seriøs behandling omkring.. Ja ja..jeg syntes al. At det var noget grelt og sætte en person t omsorgsbehandling / “restaurering”pr bartenderi når han nu va r død?

  Svar
  1. admin Forfatter

   Meget ærede fr. Stender. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår Deres indvending, men måske vil hr. Stürwolt give os et svar. Et hvilket som helst projekt, han står i spidsen for, burde være såvel teknologisk som etisk forsvarligt.

   Svar
 2. Eberhard Stürwolt

  Bedste fr. Stender

  Det vil tage mig noget tid sikkert at indfange ånden i Deres spørgsmål tror jeg – nuvel, lad mig forsøge med lidt eksegese.
  Masturbationslyrikeren O. N. Andersen er død, hvem ellers?

  Til beroligelse: Enhver for hr. Lallah bin 78 ekstensivt bartenderi i dødsøjeblikket er forbudt efter alle gældende bestemmelser, og der føres en nøje kontrol. Han lider ingen overlast.

  Måske er fr. Stender tandlæge, og bekymret for hr. Lallah bin 78’s tandstilling?
  Frygt ikke. Omsorg bliver der draget. En af de landteknikumstuderende specialtrænet flagspætte renser og masserer nænsomt hans gummer og andre bløddele hver aften før sengetid. Restaurering kommer ikke på tale, da han så godt som aldrig har haft tænder. De bortkom i Junistormen 67; et vindstød tog både dem og adskillige fuglereder. Beklageligt, men sådan kan det gå.

  E. Stürwolt

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image