Lalle Birk Lallesen får ny, legatfinansieret frisure

En af Nordvestjyllands få professionelle storpampere, hr. Lalle Birk Lallesen, kan nu krone sin karriere med endnu en triumf: En mesterlig ny frisure, muliggjort af et rundhåndet legat fra Homofile Landarbejderes kredsbestyrelse.

BirkLallesenLegat

– Vi ved selvfølgelig, at hr. Birk Lallesen er statsforsørget på ganske højt niveau, udtaler fagforeningens formand, Lama C. Yasmin, – men det har ærgret os, at hans hår er så ordinært og trist at se på. Især når vi hver lørdag morgen kl. 08.13 prc. mødes ved Brugsens gavl i Klamhuse for at masturbere kollektivt, er det trist at se de gamle Birk Lallesen-plakater fra sidste valgkamp hænge og daske i vinden.

Frisørlegatet på fire behandlinger à kr. 0,87 blev øjeblikkeligt hos puddelfrisør Orna Qvalm i Blodhøj omsat til en frapperende ny hårstil, som hr. Birk Lallesen kunne optræde med samme aften i en saunaklub i Holstebro.

Inden hans afgang med lokalbanen mod storbyen supplerede Louis B. Knockel legatydelsen med 15-18 raske lussinger.

– Birk Lallesen er en lokal og efterhånden også national frontfigur. Strittende hår, blussende kinder, indvendigt gummierede benklæder – kort sagt: Intet er for godt til en mand som ham, sagde Louis B. Knockel, mens han efterfølgende vaskede hænderne grundigt.

SE OGSÅ: LALLE BIRK LALLESEN UDDELER LALLERALE KROPSPRYGL

En tanke om "Lalle Birk Lallesen får ny, legatfinansieret frisure"

  1. Pingback: Kalenderblad 16: Organiserede landslubberter | Landsbytossen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image