Hvem er forfatteren?

HalunkLOGO

Ukomplet spændingsroman opdaget i Blodhavn

Den ihærdige lommeuldsfordeler Ulbert Brank gjorde i morges et epokegørende fund under istandsættelsen af sin lommeuldsgesjæft i Blodhavn. Under gulvbrædderne lå en mystisk defekt roman. 

Størstedelen af bogen er gået tabt, grundet møl, pletter af ubestemt herkomst, fugt og tidens tand, hvilket gør det umuligt at fastslå forfatteren, titlen eller udgivelsesåret.

Heldigvis er side 173 som den eneste intakt:

173

– Det er uden tvivl en sindsoprivende spændingsroman, formentlig skrevet af en lokal kunstner. Jeg tror bogen er en sjælden sag, udtaler filosoffen Aborre Hansen og tilføjer: – Vi må i fællesskab finde frem til kunstneren og en komplet kopi af romanen. Der er jo tale om en kulturel diamant af højeste karat. En gave for befolkningen.

Der udloves nu kr. 18,07 til den person, der kan give oplysninger, der fører til opklaring af gåden.

Videnskabsbrødrene Kahllun har taget udfordringen op og er i disse timer i færd med at konstruere en maskine, der måske kan give svar på spørgsmålet.

– Vi kalder vores opfindelse for indsigtsautomaten. Efter planen vil den give svar på alt, fortæller Kyrill Kahllun. Broderen Kræn forsætter energisk: – Apparatet er færdigt sidst på ugen.

Kahllunmaskine

Skulle De, kære læser, kende titlen, forfatteren eller hvor bogen kan opstøves, så send prompte Deres oplysninger via svarrubrikken herunder.

3 tanker om "Hvem er forfatteren?"

 1. Sonorius Gaster

  Meget interessant. Jeg husker nogle romaner fra min fars bogskab, som mindede om den side, Nidding Halunk gar fundet. Var de af Morten Korch eller Raymond Chandler? Bum bum. Håber bedre svar kommer frem.

  Svar
 2. Vidkun Myremalm

  Jeg gætter på David Hume: Cardby … på den anden side ville han ikke skyde med en amerikansk gøp (colt) … men en amerikaner spiser heller ikke kippers …
  Måske den kendte Ove Ditlevsen?

  Svar
 3. admin Forfatter

  Glædeligt nyt: Forfatterens navn er ikke længere en hemmelighed. Omsider får Stinkert Y. Storknockel den hædrende omtale, han har fortjent.
  Læs forklaringen samt yderligere 2 sider af det lødige originalmanuskript her!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image