Hjem for geriatriske flagellanter under rejsning i Klamhuse

Af Crass Børsting og Fatwa H. Jacobsen

Et storslået byggeprojekt på Klamhuse Østermark skal give egnens talrige ældre flagellanter en indholdsrig og tryg livsaften. Nordvestjysk Flagellantfond af 1911 står planerne om en otte-etagers pragtbygning med husdyrtrukne pryglomater og åbne styrtlatriner på alle etager.

flagellanthjem01

I kælderen indrettes en særlig afdeling for pryglekrævende sengevædere, født før 1935.
Storbyggeriet rejses på pladsen, hvor Klamhuse Brunkagefabrik lå indtil 1979. Fabrikken eksploderede som bekendt med store skader til følge, men ejerfamilien Fellah-Frederiksen har i kælderen under ruinerne opbevaret et restlager af de populære hårdt bagte kager, som nu sendes på udsalg.

Flagellantforstander

Hjemmets forstander bliver den tidligere elitemasturbant Osama B. Ibsen, der har gjort karriere som pryglelærer og husdyrbøddel på Færøerne.

Flagellantfonden har foreløbig indsamlet næsten 130 kr., og byggeriet ventes påbegyndt, så snart restlageret af historiske brunkager er skaffet af vejen. Værdigt trængende geriatriske flagellanter kan melde sig på byggepladsen eller søge om at blive visiteret til hjemmet af deres praktiserende læge.

DoktorBreckhofte

SE OGSÅ:

Henv2 Husmandskirurg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image