Pirater i Jammerbugten truer nordvestjysk velfærd

WolleCavlingLOGO

ANGREB PÅ TREKANTSHANDELEN YANQUIBAR-FLENSBORG-KLAMHUSE

Det omsiggribende pirateri i Nordvestjylland får nu købmændene i KØK (Klamhuse Østasiatiske Kompagni) til at bede kanonbåden i Flådestation Blodhavn om konvojbeskyttelse.

“Vort kompagni har igennem de seneste årtier opbygget en lukrativ trekantshandel på ruten Yanquebar-Flensborg-Klamhuse,” forklarer ordførende grossist Swami Flæggård via skype fra bestyrelseslokalet i Yanquibar. “Skibene forlader Sydindien lastet med IT-konsulenter, der afsættes hos Google i Flensborg. Her lastes samme skibe med dåseøl, der efter turen ud i Nordsøen afsættes i Blodhavn. Skibene lastes her med havgustørrede fækalier, der er i høj kurs som røgelse og skråtobak ved den religiøse årlige fejring af guddommen Brabranduldsutra.”

Pirater01

Desværre har den lukrative trekantshandel påkaldt sig opmærksomhed hos pirater i Jammerbugten. Således forsvandt i fjerde kvartal 143 paller med øl fra Pladderballe Bryghus under lastning i Blodhavn, og enkelte uheldige IT-konsulenter på vej til eftersyn af en lokal superdatamat er blevet kidnappet og holdt som gidsler på piraternes rockerborg i Tolne, indtil familien i Yanquebar kan betale løsesummen.

“Vi har tidligere kontrakteret med Arne Sikhs vagtværn for at skaffe sikkerhed, men meget tyder desværre på, at der er kriminelle elementer i det foretagende, der kan bestikkes af piraterne,” sukker en tydelig frusteret Swami, før han afslutter samtalen for at deltage i det årlige rituelle bad i Bjerndrup Mølleå sammen med andre sønderjydske tilhængere af den hinduistiske religion.

Pirater02

Der er dog endelig professionel hjælp på vej. Gustenhuses 101ste luftbårne division, der under kommando af oberst Newton Bornedal i 6 måneder har opholdt sig på Jan Mayen for at stabilisere Gustenhuses provisoriske regering, har nu af amtmanden fået besked på at beskæftige sig 100 % af tiden med pirateri i Jammerbugten og snarest overtage kommandoen over Blodhavns kanonbåd.

Pirater03

Vi regner her på redaktionen med en snarlig normalisering af trekantshandelen med Yanquebar. Fred, frihed og velstand skal sejre!

SE OGSÅ:

HenvCavlTOLNEBANDEN

Retur til avisens forside

2 tanker om "Pirater i Jammerbugten truer nordvestjysk velfærd"

  1. Louis B Knockel

    For en sikkerheds skyld bør man dog låse dem inde, alle som en, så længe piratbekæmpelsen foregår.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image