Homofile danselærere smitter lokal voldsduo

WolleCavlingLOGO

Vore læsere har sikkert draget et lettelsens suk over vor kollega Hartmann Stahl-Eisenmanns tidender om enden på Tolne Bandens terrorregime på Gustenhuseegnen.

Men de gode nyheder med hensyn til farlig voldskriminalitet synes stadig at strømme ind, for vor avis kan nu med eneret for Nordvestjylland fortælle, hvordan frygtede lokale voldsmænd er fortrukket til Holstebro efter at være blevet svækket af mund og klovsyge. Vor ballet og reality-tv anmelder Primo Pumpestok beretter fra den kombinerede saunaklub/tyrestation Violas Lyst i kælderen Kingosgade 7 bag Brugsen:

homo01

“Vi betragter jo Tyrestationen Violas Lyst som vort andet hjem, når insiminatørerne er gået hjem kl 17.00” udtaler Adam Homo, bifil danselærer for tiden ferierende på Proprietær Paludan-Műllers feriokoloni “Peter Pans Lyst”. “Det faldt os derfor som danselærere af profession naturligt at acceptere chefinsiminatrice Feta Knøhls ønske om, at vi skulle bidrage til at højne det lokale kulturelle niveau ved at tilbyde undervisning i den populære dans “Les Lanciers” hver onsdag fra kl. 17-19.”

Herr Homos dansepartner, Pawel Svabergast, fortsætter: “ Vi har over sommeren haft held med at undervise ganske mange quadrillier af lokale landbounge i den ædle Lanciers dans, der lokalt kendes som Firkant med Stivert.”

Homo02

“Men sidste onsdag gik det gruelig glat, da Sonny Ballezlau, den yngre det af Voldsduoen Ballezlau medte sig til vores andet aftenshold. Sonny har bestemt talent for den ædle dans; hans benmuskulatur er i top træning af at lægge ågerkarle i benlås, og hans reaktionstid er i top efter at Voldsduoen satte sig på monopolet for at rafle Meyer om penge,” bemærker Adam Homo. “Men modsat min partner og mig har unge voldsmand Ballezlau ikke endnu opnået immunitet overfor livsstilssygdomme som mund- og klovsyge; det skal der et langs livs færden i tyrestationer og saunaklubber fra Pisserenden til San Franciscos Tenderloin distrikt til, før man opnår. Så da vi nåede til 3die tour faldt Hr. Ballezlau sammen på dansegulvet med fråde om munden og en eksplosionstruende erektion.”

homo03

Unge Sonny er nu kommet sig og har kun sporadiske tilbagefald. Men ulykken har fået Ballezlau senior til at overveje voldsduoens fremtid her på egnen, og for nylig kunne vor billedreporter genkende Ballezlau senior og junior på landevejen mod Holstebro.

SE OGSÅ:

HenvHammurabisVOLDSMÆND

Retur til avisens forside

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image