Limfabrikant og tyr knust af godstog

NekroLOGOHalunk

Den 71-årige limfabrikant Gilbert Perlehans blev i dag kørt over af et 900 meter langt godstog da han ville demonstrere sit nyeste limprodukt.

Nekro03
En stolt hr. Perlehans blev på sin  40-års fødselsdag udnævnt til æresmedlem
af Nordvestjysk Masturbationsidrætsforbund.

Han havde for sjov limet sin penis fast på ryggen af en tyr, og det var ikke muligt for ham at løsrive sig, da kræet gik amok og løb rundt med den stakkels limfabrikant som passager i en uhyggelig omgang dødsrodeo. Dyret fortsatte ud på banelegemet hvor mand og tyr blev torpederet af et godstog indeholdende 70.000 tons hård afføringsmasse til byggeindustrien.

Stort er chokket, stor er sorgen. Men størst er ydmygelsen. Gilbert var en mand der helligede sit liv til at holde sammen på ting, og endte sine dage fragmenteret og spredt for alle vinde. Trist.

Gilberts fascination af lim begyndte i en alder af 4 år hvor han sniffede sin første limstift. I løbet af sin barndom limede han flere af sine kæledyr og familiemedlemmer sammen og da han blev 12 opstartede han Perlehans Limfabrik.

Gilbert var kendt i lægemiljøet da han ofte frekventerede skadestuen når han kom til at lime sin hånd fast til sit underliv.

For ti år siden påkørte han en pølsevogn i sin bil. Han var på vej til skadestuen da han ved et uheld havde limet øjenlågene til.

Gilbert var limen der holdt sammen på det nordvestjyske folk.

Farvel, gamle dreng.

Forrige dødsfald            Næste dødsfald            Retur til avisens forside

4 tanker om "Limfabrikant og tyr knust af godstog"

 1. Peter Buch

  Lim til front og lim til bag.
  Perlehans den må du ha.

  Fabrikken overlever vel?
  Det er ikke kun af sentimentale grunde vi må stille spørgsmålet. Holstebros limfabrik Zammenzmelz har gennem en lang årrække søgt at opnå salg lokalt.

  Svar
  1. admin Forfatter

   Afdøde hr. Perlehans’ nevø, Gilbert Perlehans-Pedersen, som i 11 år har været betroet cykelbud på fabrikken, træder nu ind som ejer og daglig leder. Han lover, at Holstebro-produkter aldrig skal få adgang til det lokale marked, og for en sikkerheds skyld har han limet sognegrænsebommene fast ved samtlige 3 overgangssteder.

   Svar
   1. Peter Buch

    Ærede Redaktør

    Meget beroligende! Tak.

    Til omkringfarende;
    Med lidt Perlehans i enden-
    Holder ALLE sig -i sengen.

    Svar
   2. john

    Glædeligt at Hr. Gilbert Perlehans-Pedersen nu overtager roret. Men en bedrøvelig nyhed vedr. Hr. Perlehans død.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image