Afstemningsfinale: NEGERFAKTOR

EisenmannDartvadosLOGO3

Vi er her på øen nået frem til finalerunden i det drønpopulære radioprogram Negerfaktor. I den forbindelse vil vi gerne delagtiggøre vore danske venner i dette, for vor ø unægteligt største årlige, finkulturelle højdepunkt. Må det således være mig tilladt hermed at præsentere alle de involverede *S*u*p*e*r*-*S*t*j*e*r*n*e*r*.

Negerfaktor01

De tre ærede dommere, fra venstre:
1. Jazzy Mundia-Rée. Om nogen dansk musiks Grand Old Man. I 1899 grundlægger af TaJaNeSa (Talentfulde Jazz-Negres Sangforening), og lige siden væsentlig del af den absolutte danske kultur-avantgarde, det være sig indenfor lyd, rytme, personlig nedgørelse af især yngre medborgere, anstrengende væremåde, buddhisme eller anden sort tale.
2. Lukta Uhrïn. Fra en ydmyg karrierestart som levende fugleskræmsel på Blicheregnen, via publikumsfavorit på Halmtorvet, og hyldet sangerinde på Dyrehavsbakken, til en position som Dartvados’ ældste nulevende narkoprostituerede. Siden sin landsforvisning fra Danmark i 1989 har hun været Caribiens ubetinget billigste og største seksuelle attraktion.
3. Remoux Laden. Konservatorieuddannet brunvaretrompetist. Komponerede i 1926 Dartvados’ nationalhymne “Eine Kleine Negermusik”, der som bekendt består af 4 skingre, falske toner, gentaget i det uendelige. En kapacitet udi sit fag, og det nærmeste man kan komme en autodidakt levende støjsender, trods sin kamp mod flere årtiers beri-beri og malaria.

Husk, at også De kan påvirke resultatet! Der kan således stemmes pr. telegraf elller voodoo på følgende tre finalister:

BILLEDE 2 (5)

Ernst Neger. Suveræn vinder af samtlige 24 foregående udgaver af Negerfaktor, og storfavorit til også at tage sejren denne gang. Ernst stiller ikke overraskende igen op med det nøjagtig samme potpourri som ved alle tidligere lejligheder. Herlig bajersk polkamusik, som øens befolkning konstant lytter til, både under deres daglige arbejde i svedjebrugene og strandvaskerierne, samt hjemme i de bittesmå lerklinede bambushytter, når tropenætterne trænger sig på.

Negervideo01

Ernst Negers populære toner kan høres her ved et klik herover.

Foto fjernet

Ruddie Ebola, den ansete falske albino-negerrapper, disker denne gang op med det populære, og måske en anelse flabede nummer: “Ned På Min Stive Pik”, et stort hit blandt øens yngre befolkning og husdyr, i øvrigt af begge køn.

Negervideo02

En smagsprøve på hr. Ebolas frivole sangkunst får vi ved et klik herover.

Negerfaktor04x

Den unge multikunstner Hannah Banannah, som henslængt på luksusdivanen i min opholdsstue mangen aftenstund personligt har diverteret mig med sit inciterende og følelsesladede isse-spilleri. Med både finger og banan. En demonstration af negerpigens uomtvistelige talenter kan nydes i nedenstående video, som jeg i øvrigt selv har optaget i konsulatets lokaler – omend ikke i arbejdstiden, hvor jeg for tiden har nok at gøre med at katalogisere vor enorme samling af erotiske portkort, af primært fransk-kreolsk oprindelse (har De dubletter, kontakt da venligst omgående nedenstående).

Negervideo03

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at min personlige favorit er frk. Banannah, hvis forfriskende og opløftende kvaliteter efter min mening overgår de tvende konkurrenter med adskillige bananlængder. Men, som altid; må den bedste neger vinde!

Bemærk venligst: det koster 0,02 DASK pr. stemme, dobbelt takst for arbejdsløse, og tredobbelt for marxister. Arbejdsløse marxister har ikke lov til at stemme. Trodses dette, vil det få overordentligt store konsekvenser for de pågældende.

I tilfælde af, at De indsender stemmer fra Afrika, skal jeg ydermere gøre opmærksom på, at betaling med lakridspenge grundet inflation ikke længere er tilladt.

Negerfaktor05

Showet Negerfaktor er sponsoreret af Arnold Laver Pølser og Per Værse’s Vin, og kan høres hver fredag aften på kortbølge: 6.195 MHz og 15.22 MHz, kl. 18:57prc., lokal tid. Det er ikke meningen, der skal samtales eller indtages måltider under udsendelsen. Rigtig god fornøjelse!

Med ærbødige hilsner,
Deres loyale ven
Hartmann

SE OGSÅ:

HenvEisenmannDARTVADOS

Tilbage til forsiden

8 tanker om "Afstemningsfinale: NEGERFAKTOR"

 1. Hartmann

  Så foreligger det fintalte resultat af afstemningen:

  Ernst Neger: 24.855 stemmer. Et hjerteligt tillykke til vinderen!

  Hannah Banannah: En flot andenplads med hele 81 stemmer.

  Hannah har trods det fine resultat besluttet at tiltræde sin nye fuldtidsstilling som min personlige nøgenhusassistent på konsulatet.

  Ruddie Ebola: 12 stemmer.

  Ruddie har i erkendelse af nederlaget valgt at droppe sin musikkarriere, og vender derfor til vor store lettelse tilbage til sit betroede hverv som børne-, ungdoms- og husdyrkonsulent.

  Svar
 2. Louis B. Knockel

  “Lad den bedste mand vinde” har stedse været mottoet for nordvestjysk lussingidræt og andre lokale kappedyster. Det er en uhyre glæde at se, at hr. konsul Stahl-Eisenmann nu udbreder dette princip til den paradisø, hvor han har sit fortjenstfulde virke.

  Blodhavn Festkulturudvalg undersøger muligheden for at få hr. Neger på gæstespil ved en af sommerens større begivenheder, og Den Knockelske Folkekulturfond af 1943 har givet forhåndstilsagn om støtte op til kr. 14,27.

  Svar
 3. Hartmann

  Da vi allerede på nuværende tidspunkt er begyndt at indsamle musikalske indslag til næste års udgave af Negerfaktor, har vi dags dato udgivet denne fremragende sang til inspiration for kommende bidragydere: https://www.youtube.com/watch?v=MiyIhB4DwCs

  Vi håber alle talentfulde og opmærksomme unge mennesker af hankøn vil følge ovenstående eksempel, da der ellers i omvendt tilfælde vil blive taget mærkbare repressalier op til overvejelse.

  Ærbødigst,
  Hartmann

  Svar
 4. Crass Børsting, cst. red.chef

  Endnu et lødigt kulturbidrag. Varm tak til hr. Hartmann og ikke mindre til hr. Nalle.

  Svar
 5. Hartmann Stahl-Eisenmann

  Jovist, men vi glemmer jo til stadighed landbruget.

  https://www.youtube.com/watch?v=pkCLa7D9t7I

  Denne excellente cover-version blev desværre i sin tid ekskluderet fra udtagelsesstævnet i Gustenhuse Pervertarium, efter klage fra hr. Heick, der i ramme alvor mente at eje alle rettigheder til kønslig omgang med gamle søer, og som uheldigvis fik medhold.

  Jeg tabte derfor kr. 42,73 hos bookmakeren, men dette beløb var alligevel blevet til overs fra vor kommunale fattigpulje, så ingen større skade synes at have fundet sted.

  Venligst,
  -Hartmann

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image