Raske marinere på første bordeleventyr

Blodhøj Husmandsbordel har kronede tider. Søster Slubberina har indgået særaftale
med Den Nordvestjyske Pryglemarine

HrJakobsenLOGO

Nordvestjysk Pryglemarine har i de seneste år opbragt adskillige turister, som var på færd mod andre egne til havs. Efter prygl, lussinger og tvangsmasturbation måtte de ændre rejsemål til vort storslåede sogn. Søster Slubberina påpeger, at disse tidligere bondedrenge, som blev til sømænd, nu har et opsamlet behov for druk og svir. “Derfor er det vores pligt som husmandsbordel at kunne tilbyde begge tjenester!”

Rønne

Det første hold af flådens prægtige sømænd beretter her om deres oplevelser.

Abacock Prickett, en asylsømand, fortæller, at han efter to timers øvelse sammen med søster Mabusa måtte give op for trætheden og beruselsen. “Jeg måtte gå til sengs og sværger ved den almægtige Gud, at jeg var så lam som en hest, der var gået i en bjørnefælde, da jeg vågnede,” sagde en tydeligt frustreret Abacock.

Toddy

Matrosen Monty og hans nære sømandsven Edvard måtte stå igennem med samarbejde for at få denne første pubertære oplevelse. De havde dog set nok reklamer for bordeller til at vide, hvorledes kvindens krop var udformet.

Gymnastik- og kampsportslærerinde Glutea Sartorius var blevet indkaldt til det krævende arbejde.
Monty, der ikke var for beruset til at indsuge hende med øjnene, slog nu sin autoritet fast. Det skulle være ham eller ingen anden.

“Ved Guds eget hellige organ!” råbte han blasfemisk. “Hvorfor har jeg dog spildt mine kostbare dråber på de reklamer i sognekontorets latriner!” Han lænede sig fremover, og hans kæmpestore krop lignede en faretruende klippe. “Kom herhen, lille ven.”

Glutea Sartorius adlød hverken Monty’s stemme eller hans vinkende finger, og så sagde han: “Kom herhen med hende, Edvard.”

Edvard skubbede Glutea Sartorius fremad, indtil hun stod indenfor Monty’s rækkevidde. “Lad os se engang.” Monty rejste sig, spændte bæltet op og lod bukserne falde. Hans lem hang lige så slapt som en rebende. “Det er for tidligt” meddelte han. “Min sprydstage er knækket, og jeg er i øvrigt også for beruset.”

Glutea Sartorius sneg sig ud, behændig som en gazelle.

Bordelhygge

Søster Slubberina mener trods begyndervanskeligheder, at særaftalen vil indbringe meget, og byder medsøstrene og bordelhunden Theodosius den Store ind til en velfortjent beskænkning.

SE OGSÅ

HenvHalunkBORDELGED

2 tanker om "Raske marinere på første bordeleventyr"

    1. admin Forfatter

      Varm tak for denne vigtige tilføjelse. Glutea er på alle måder et samfundsnyttigt individ.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image