Indisk lokomotiv skal bringe turister op ad bakke

Lokomotiv

Nordvestjyske Husmandsbaner K/S har fra et overskudslager i Bombay indkøbt et lokomotiv, som er specielt egnet til fremføring af udflugtsvogne med overvægtige turister op ad bakke samt til den tunge fækaliekørsel mellem Blodhavn og omladningspladsen på Blodhøj.

Den hidtidige pedaldrift på strækningen forventes at ophøre i løbet af næste forår. Pedalarbejdere med over 40 års anciennitet er bortsolgt til en ukrainsk slagterivirksomhed.

De yngre arbejdere og den signalførende frontløber, kendt som Tosse-Lars med kluden, omskoles til andet arbejde i beslægtede brancher. Klamhuse Arbejdsanvisning har afsat 240 kr. til formålet, og Louis B. Knockel støtter med op til 80 daglige lussinger i omskolingsperioden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image