Mosearbejdsmand skriver bog om sit brune guld

Bellylogo

Den debutterende forfatter og forhenværende mosearbejdsmand Enok Brödlös, som netop har udgivet “Det lille skur på mosen”, har i diskrethed afsløret detaljer om værket til undertegnede, som omhyggeligt her rapporterer videre i flere afsnit til det højvelbårne dagblad.

Enok Brödlös beretter om tiden i mosen, om brunvare, det gode bordelreptil Brattebøv og det lille skur, som slægten erhvervede i 1895 for summa kr. 7,88

Enok havde lykken med sig, da han en dag på den sædvanlige gåtur i mosen med Brattebøv sank ned i det, som skulle ændre Enoks tilværelse for evigt: Han sad fast i sognets ældste brunvare. Et forhistorisk, fossilt og sirligt brunvarelager (red.: formentligt anlagt i forbindelse med betændt smuglervirksomhed).

festgris

Det var brunvare i en særlig lagret kvalitet med yderligere kendetegn som forbedret brændværdi gennem kernereaktion frembragt vha. elektricitet. I raffineret form kan brunvaren med fordel anvendes i læskedrikke, rød knoldsuppe med knas, knoldbudding og så fremdeles.

(Telegrammet fortsættes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image