Skræmmende Kriminalsag i Nørre Usseldrup forleden

Holdningsløse Tid Uffesen INDLÆGSLOGO
Det Daglige Ugeblad, der udkommer Månedligt, eller deromkring, tilegnet lydige, erfarne og beskedne Lussingister i Nørre Usseldrup, Klamhuse, Blodhavn, og Uslinge Sogn.

Uansvarlig Chefredakteur og Formidler: Alfred Uffesen, Genvej 99, Smagløse Vestervang.

Nr. 1 (ét) – Første Udgave i begrænset oplag Medio August Anno 2023

Vandmandsbanken i Fiskerstræde har været udsat for et ualmindeligt frækt røveri!
En gerningsmand kom, under optællingen af dagens omsætning, ind og pegede med en oversavet vandpistol på kasserersken, Frk. Kluud, og forlangte samtlige 5 krone-sedler lagt i en til formålet medbragt cigarkasse.

Chokeret valgte kasserersken at parere ordre, hvorefter gerningmanden forsvandt med i alt 32 5-kronesedler.

Gerningamanden beskrives som værende omkring 8 år, af middelhøjde og buttet. Han var ved røveriet iført en ternet kravledragt i overstørrelse samt en blød hat med fjer, og medførte en Damecykel for hjulbenede.

Det lykkedes kort efter den tilkaldte Ordensmagt at anholde gerningsmanden medsamt det røvede beløb, og nu venter der ifølge Politimester Bastiansen en alvorlig korporlig afstraffelse hos forældrene, efterfulgt af 3 dage på vand og brød i mørk arrest!

* * *

Det forlyder, fra sædvanligvis upålidelige kilder, at Manufakturvulkanisør og Overmasturbantinde Fr. Anna L. Fabetersen har iværksat produktion af de eftertragtede lussinghandsker, udført i bedste kvalitet af udtjente traktordæk.

Lussinghandsker

Handskerne, der er udvalsede og eftervulkaniserede, og har en ønskværdig slagkraft ved korrekt brug, kan erhverves alle fredage ved personlig henvendelse i
Handskemageriet, Vommensgade 13 o.g. Store Væmmelse, Tlf. 78x,
til den fordelagtige pris af 1,88 kr pr. par. Findes i flere nuancer af sort.

* * *

Massøse

Oversognerådsformand Carlo Bladan Skummelsen, Uslinge Mark, har netop tilkendegivet særlig tilladelse til Fr. Anna Pest, der fremover kan drive massage og masturbationsklinik for trængende og lydige herrer i moden alder. Klinikken er beliggende Fumlegyde 13, Kld., Tlf. 6 .

* * *

Vi bringer en EFTERLYSNING! Det drejer sig om den 6-årige aldersrentenyder Rene Fans Skævfod Dunhammer Olsen, der er bortgået fra Opholdshjemmet Smalkost i Vrøvlinge Landsby.
Han var ved bortgangen iført håndstrikkede underbukser af poleret ståluld, samt udhulede sokker med cementbund og nedløbsrør til at knappe i nakken.

Han menes sidst set ved Roklubben ”Hiv” i Blodhavn, flakkende omkring i en flækket robåd med nedslået kaleche.

Oplysninger om den bortgåede bedes givet i tydelig skriftlig form med 3 gennemslag til Politikommisær Ahnholt, Politistationen i Blodhavn.

* * *

Retur til Landsbytossens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image