Showbusiness-tragedie: Bugtaler og dukke afbryder samarbejdet

HalunkLOGO

Bugtaleren Erland Spjät og bugtalerdukken Vladimir afbryder et 17 år langt samarbejde i underholdningsbranchen. Årsagen ligger ikke i samarbejdsvanskeligheder, men derimod i en frygtelig amputationstragedie, der ramte hr. Spjät i onsdags.

Erland Spjät fik begge arme revet af under en omgang brutal russisk kædedans, og kan derfor ikke længere forsætte som bugtaler.

Bugtaler01

– Det ene øjeblik sad armene på deres plads, det næste var de væk, udtaler hr. Spjät og fortsætter: – Det er klart, at jeg må lægge bugtaleriet på hylden og i stedet fokusere på alternative karrieremuligheder.

Den forhenværende bugtaler vil snarligst komme under kniven, hvor han vil blive udstyret med to svulmende gorillaarme. Erland Spjät mener, at abearme er det organiske svar på en sweitzerkniv. Et robust og nyttigt redskab.

– En gorillaarm er et effektivt kombinationsværktøj af kød, muskler og pels. Går operationen efter planen, vil jeg kunne have et multierhverv som massør, armbryder og rejepiller, siger Erland Spjät forventningsfuldt.

Bugtaler02

Dukken Vladimir er gået ganske andre veje. I dag blev den tidligere bugtalerdukke ansat hos et velanset bordel, hvor han fra nu og i al evighed vil fungere som dunkedukke af 1. grad.

SE OGSÅ:

HenvHalunkKahllunværksted

 

2 tanker om "Showbusiness-tragedie: Bugtaler og dukke afbryder samarbejdet"

 1. Thomas

  Jeg har adskillige venner, der har deltaget i disse russiske kædedanse, og det er vel på sin plads at advare mod dem, da de ofte fører til tragiske lemlæstelser. Senest er en yngre mand blevet til en yngre kvinde efter en russisk kædedans, der involverede en hel del hjemmebrændt vodka. Ganske farligt dans..

  Svar
  1. admin Forfatter

   Mange tak, hr. Thomas, lad os sammen advare de ærede læsere specifikt mod russiske kædedanse og generelt mod russiske aktiviteter af enhver art.
   P.S. Deres kommentar ventede næsten et døgn på offentliggørelse. Det skyldes tekniske vanskeligheder, som jeg beklager. Flittig brug af hasselkæppen var denne gang ikke nok.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image