Til julefest med Fede-Niels 7:24

FedeNjulxx

7. december 2026

Nu, efter en uges tid, var Fede-Niels sikker i sin sag. Rachwald Halallandsen gemte på en modbydelig hemmelighed, og det var derfor Niels’ pligt som journalistisk deltidsmedarbejder at grave i sagen.

I det samme fyraftensfløjten lød, listede han efter den nye chef ud af bygningen. Rachwald gik med rank ryg gennem snestormen med Niels i hælene som en fed, lydløs skygge. Noget var fuldstændig galt. Niels kunne mærke det i tarmsystemet. Eller også var det bare den diarré der havde plaget ham siden 1. december på grund af den klimavenlige plantekost. Et millisekund kom han til at slappe lidt for meget af i ringmusklen og mærkede en varm, våd fornemmelse i underbukserne.

Han strammede igen rectum til og optog forfølgelsen.

Rachwald stillede sig i en telefonboks og foretog et opkald på flere minutter. Han grinede hysterisk bag den duggede rude, mens han tog sig til lemmet, så fortsatte han hele vejen hen til Fløs Flødeisfabrik.

Fede-Niels kiggede på armbåndsuret om den fede arm og konstaterede at klokken nærmede sig midnat. Snart var det 8. december.

Rachwald åbnede døren og forsvandt ind på isfabrikken. Fede-Niels stirrede på døren. Han måtte vide besked. Ude foran bygningen holdt flere privatfly i tomgang. Sort røg pumpede ud af deres udstødning. Sneen var smeltet omkring de varme maskiner.

Niels mærkede diarréen boble, men han måtte have svar før han kunne gå på toilettet. Langsomt trak han døren op og gik ind på flødeisfabrikken.

Hvad gemmer sig af overraskelser bag døren? Kan Niels nå at holde sig eller vil han tømme tarmen i bukserne? Følg med i næste afsnit!

Forrige kalenderblad
Næste kalenderblad
Retur til avisens forside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image